Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to naprawić?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Poznałam 2 lata temu chłopaka. Było mi z nim całkiem fajne i przyjemnie. Jednak później zawrócił mi w głowie inny facet, a w wyniku czego odrzuciłam uczucia tego pierwszego. Powodem było to iż był dla mnie zbyt dobry, cierpliwy i szukałam jakieś rozrywki. Wiem że go zraniłam strasznie, bo długo ze sobą walczył by przede mną się otworzyć, a ja tak go potraktowałam. Od znajomych dowiedziałam się że popadł w depresję, strasznie się tym przejął. Zawsze był takim introwertykiem. Teraz kiedy jestem sama chciałabym znowu do niego wrócić. Co trzeba byłoby zrobić, aby plan się powiódł? : )

Gość Xks
Weź dziewczyno puknij się w łeb. Moja rada - daj chłopakowi spokój.

Gość gość
Miał depresję, przeszedł przez Ciebie piekło - teraz znowu jesteś sama to sobie o nim przypomniałaś? Jak znowu pojawi się jakiś pajac i pstryknie palcem znowu do niego polecisz? Daj mu spokój.

Gość Doomeks
baby... mają porządnego kolesia to z powodu ich głupoty sprawią iż taki facet później stacza się do rynsztoku . Jakbyś coś do niego czuła to po tym wszystkim dałabyś mu ułożyć swoje życie na nowo... bez ciebie (celowo z małej).

Gość Sylwiaq
Przerażają mnie takie dziewczyny -_-