Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ogarniam życia. Pomocy.

Polecane posty

Gość gość

Jak wy sobie wszyscy radzicie? Ja ciagle zasypiam. Pomimo tego, że pracuje 3dni w tygodniu ale 12h. Nie mogę wstać. Mam koszmary, mój sen jest tak płytki, że jak ktoś szepnie to się budzę. Zawaliłam szkołę. Muszę zdać teraz maturę. Mieszkam z chłopakiem, ale odkąd zamieszkaliśmy razem czuję, ze tylko sprzątam, gotuje, piorę. Na jedzenie wydaję całą wypłatę. Ironia losu, bo mam własne mieszkanie(spadek) a nie mam na nic poza jedzeniem. Pracuję w odzieżówce i widzę, że kobiety mają tu po 30 lat i zarabiają tyle samo. Jakoś sobie radzą. Mam naprawdę dość wszystkiego. Czuję się jak wrak a mam 21 lat. Proszę o jakieś życiowe rady, bo od matki ich nie dostałam. Chyba, że mam tak jak ona skończyć z depresją, silnymi lekami ogłupiających, brakiem pamięci, skupienia, rozumienia czegokolwiek. Ja za szybko dorosłym, za szybko musiałam liczyć tylko na siebie. Wyprowadzka miała być ulgą, a jednak zakorzenione we mnie narzekanie i ból do całego świata spowodował, że nie potrafię sobie radzić. Jak wszystko zmienić?

Gość gość
U mnie też wyprowadzka miała być ulgą.. Miałam mieć spokój, znormalnieć i się zając sobą.. Okazało się, że nie umiem żyć bez tego co było w domu.. i wróciłam. Nie radze sobie . Lęki i depresja.. W ogóle nie ogarniam.. rzuciłam studia.. jestem do d**y w ogole sobie nie radzę..

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
szybko stopka: jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy

Gość gość
nie jesteś jedyna ze swym problemem wielu ludzi obecnie nie ogarnia tego chaosu dookoła ,tej codziennej nicości i tego biegu chu..j wie za czym nienawidzę obecnych czasów są denne ,ludzie są denni i życie jest smutne

Gość gość
Dziewczyny! Troche pozytywnego nastawienia,cieszenia sie naprawdę drobnymi rzeczami. Znajdźcie swoją pasję,czysto fizyczna pomaga zapomnieć o problemach! Nie jest źle autorko! Masz mieszkanie,pracę,masz co jeść,wiele osob Ci wręczenie zazdrosci. Trochę wiary w siebie,usmiechnij się ale już. Głowa do góry!!!!