Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasze urodziny nasze spotkanie nasza znajomość

Polecane posty

Gość gość

cześć, od około 2 miesięcy piszę z pewnym chłopakiem, jest naprawdę mega spoko, jest przystojny, dość dobrze się dogadujemy. na początku miałam z nim problem, a mianowicie że pragnęłam tego kontaktu więcej, ponieważ rozmawialiśmy co 4/5 dni, czasami nawet tydzień przerwy. teraz jednak jakoś to 'wygląda', rozmawiamy codziennie, no czasem jakiś 'wypadek przy pracy' i co drugi dzień. oby dwoje mamy urodziny w marcu, w lutym są walentynki, a ja powiedziałam, że chciałabym częściej z nim pisać, ponieważ denerwowało mnie to, że jak wchodzi to nie ma o czym rozmawiać, bo jak mija tak długi okres czasu to jest co najmniej dziwnie. czy powinniśmy się spotkać wcześniej, w lutym? czy może kino w/po walentynkach? czy też iść na piwo/spacer z okazji urodzin? z jednej strony chciałabym spędzić miło swój dzień, ale z kolei jeżeli okaże się to niewypałem, to nie chcę pamiętać, że akurat to w moje urodziny coś poszło nie tak. co byście zrobili?

Gość gość
w urodziny na randkę raczej bym nie poszła, bo każda pierwsza randka zazwyczaj jest nieśmiała, nigdy wcześniej się nie widzieliście na żywo, może być krępująco. spotkałabym się wcześniej, jeżeli to pierwsze, wcześniejsze spotkanie wypali, możecie iść w urodziny na piwo.