Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podróż samolotem z dwuletnią dziewczynką

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie mamy:-) mam pytanie odnośnie podróży samolotem z dwuletnim dzieckiem. Podróż nie długa bo niecałe 3 godziny lotu ale za to z przesiadką (5 godzin czekania na następny samolot) i tu pytanie, co zabrać na taką podróż z dwuletnim dzieckiem, jakieś gry na tableta może polecacie żeby maluch się nie nudził? Może któraś mama leciała już z dzieckiem w podobnym wieku i wie co i jak?

Gość gość
ja leciałam niedawno z przesiadka ale z 5 miesiecznym dzieckiem to troszkę inaczej, ale strach ogromny, tez szukałam tutaj rad ale w praktyce wszystko wyszło inaczej niż planowałam, najważniejsza rada nic sie nie stresuj :) ludzie zawsze i wszędzie sa pomocni i wyrozumiali :) ( oczywiscie sa wyjątki ale nie ma sie co nimi przejmowac )

Gość gość
My lecielismy z 2,5 letnia 5 godzin i tez 3 godziny na lotnisku,bałam się niemiłosiernie natomiast okazało się ze lepiej zniosła podróż samolotem niż autemvna lotnisko Niedługo po starcie zasnęła, później malowalysmy, ukladalysmy puzelki takie małe,dała rade. Na lądowanie miałam przygotowane picie i gumy rozpuszczalne żeby sobie coś zula. Dacie rade,wszyscy byli pomocni. To

Gość gość
weź jakieś kolorowanki i kredki, poza tym na tablet nagraj jakieś krótkie bajki do oglądania, możecie też pozwiedzać lotnisko i pooglądać starty i lądowania samolotów - na pewno czas szybko minie :)

Gość gość
przynajmniej 3 godziny lotu, to nie tak duzo u mnie jest 14h samego lotu plus czas na lotnisku i przesiadka. Chcialabym odwiedzic rodzine ale tak dluga podroz z 2.5 letnim chlopcem wydaje sie starsznie meczaca.