Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmi20

W oczekiwaniu na dwie kreski.

Polecane posty

Witaj :) Jak sama pewnie wiesz to może byc rozkrecajacy sie okres lun zagniezdzenie :) Pozostaje Ci czekac :) Ja tez nie mialam wczesniej plamien, sluzu z krwia przed okresem, a w zeszłym miesiącu mimo wszystko się pojawił. :/ Musisz być cierpliwa :) x Itakinie wybawiłaś się? :D

Hej. Jasne!! Zapraszamy!!. Ja mialam cos podobnego (pozniej pojawilo sie jeszcze plamienie), ale u mnie to byl mega maly okres. Co mozesz robic.. albo beta, albo za kilka dni test albo isc do gina Xxx Ja jeszzcze do wtorku lykam tabsy, później odstawiam i czekam na @. I nowy cykl. Echh....

Karo, w sumi tak srednio bo mi straszliwie stopy opuchly. Bylismy ze znajomymi i ich znajomymi. Troche sie nagadalismy, troche podjedli, troche potanczyli. Maz jeszcze padniety spi, a mnie nosi. Xxx Bola mnie cycki!!!

A mi się chce bzykać :D hah Za długo tego mojego męża nie ma w tym miesiącu :P

Hahaa. Ja wczoraj tak mualsm, ale w koncu wyslalam neza do gory bo mi sie ruszac nie chcialo. ; p

A szczerze mówiąc, żadne.. Mała idzie z ciocią do kościoła i na tym koniec planów :P U mnie dziś kurczak, ziemniaczki i warzywka. Nic specjalnego :)

Ja mam schabowe-wczoraj pieklam na impreze. Ale jakos mnie to nie przekonuje. ;) Mam smaka na cos innego ;) moze jakis makaron. Maz wstanie to bedziemy myslec. W ogole to ciesze sie z urlopu - szalenczo. Wlasnie sobie wylicylam, ze nastepn test bede mogla robić w okolicy swoich urodzin;)

a ktorego? :) jamarze zeby M. dostal ten tydzien wolnego mimo wszystko :P i w marcu bede mogla testowac :D

Jakos pkmiedzy 2 a 6 marca. Fajny byłby prezent dla mnie. ;))

to mi by wyszlo 9-10 marca, ale w cuda nie wierze :) Trzymam kciuki zeby sie udalo i urodziny były bezalkoholowe :P

Hahaha w tej kategorii nie pomyslalam. Mam teraz talki stan, ze niby mnie energia roznosi, a z drugiej strony mam lenia. Takie rozdwojenie jazni.

Jejku jaki ja mam dzis straszny dzień!!!! Już raz spałam ,nerwy to mam takie że bym mogła rozwalić cały dom a do tego córka i mąż nie pomagają!!! Tośka jest tak nie grzeczna, że aż dałam jej klapsa w d**e...oczywiście przez pampersa i lekko ale dostała bo już czasami nerwy mi puszczają jak ona na wszystko krzyczy i piszczy nieeeeeeeeee

Anka, a może jakiś spacer, żeby tę energię wyładować? Sama nie wiem. Ja wracam do tej mojej kuchni. Też wykorzystam energię w dobrą stronę:D

no właśnie chodzi o to że ona nie chce w ogóle się ubrać!!! Pól dnia chodziła w koszulce na ramiączkach i rajstopach a jak wpominałam o spacerze to było wielkie głośne nieeeeeeeeeeeeeee. Tatuś zalagodził sytuacje i dał dziecku ciasto....ale chociaz jest chwila spokoju....

Heh :D wiesz, ja tam doświadczenia nie mam :D w takich sytuacjach :D Podejrzewam, że to gorsze niż negocjacje z terrorystą.

Gość Mutuch
Dziewczyny ja trochę z innej beczki :-) Powiedzcie mi, co uważacie na temat nerwów podczas ciąży? Wiadomo, że nie da się tego uniknąć w dniu powszednim, bo są różne sytuacje... Co o tym myślicie?

babcia przyszła i siedzą na dole ale co chwile słysze jak wyje...zaraz jej zrobie wodę w wannie i niech siedzi godzine xxxxxx ja zauważyłam, że jestem bardziej nerwowa i szybko nie wyprowadzić z równowagi i jakoś tak mi szybciej do płaczu....

Siedzenie w wanience pomogło uffff. Jeszcze chwile i pewnie pójdzie spać. Xxxxxx Ogladalyscie mecz ? Ale emocje :)

Gość Granellla
Hej:-) Też oglądałam mecz, jakie napięcie! Mój P to tak się darł, ale gdybyście usłyszały mojego sąsiada! Wyjecial na balkon i się darł w nieboglosy jakby go że skóry obdzierali:-) było trochę śmiechu:-) Anka:-) moja siostra w ciąży była taka nerwowa że szok, strach było do niej coś powiedzieć. Mój szwagier nie raz prosił abym przyjechała bo on już nie wytrzymywal z nią psychicznie:-) i tak przez całe 9 miesięcy później jak mały się urodził normalnie nie do poznania:-) X Cholera boje się jutrzejszego egzaminu:-(

U mnie już pojawiają się efekty odstawienia tabletek... Syfki na twarzy wyskakują jeden za drugim ;/ No ale co zrobić, trudno. Mam już końcówkę @, dziś dokańczam globulki (chociaż już jest chyba ok) No i zaczynamy nowe starania :) x jakie imiona wam się podobają? Mi bardzo się podoba dla dziewczynki Julia, Emilia, Lena i Łucja. A dla chłopaka Sebastian i Bartek :)

Gość itakinie
U mnie preferencji do imion nie ma. Na razie priorytetem jest malenstwo :-) Jak tam dzisiaj?? Odezwijcie się Granella - powodzenia na egzaminie!!