Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koniec z nim! Nie byciem inkubatorem

Polecane posty

Gość gość

Są mężczyźni i faceci ja miałam faceta i w końcu się od niego uwolniłam. Zniszczył mi 5 lat życia aż w końcu przekonałam się, że to nie jest ten, którego szukam. Przy nim poczułam się jak inkubator. Moim zdaniem jak się ma kobietę to trzeba się o nią starać, a nie tylko jak jest w ciąży. Ja w ciąży nie byłam natomiast on podejrzewał, że mogę być. Dla mnie to nie możliwe, tabletki anty a i bez tabletek miałam tak, że nie było owulacji. Temat dzieci nie jest dla mnie póki co. A on się tak uparł. Nie wiem z czego mu się to wzięło. Nadskakiwał, aż stawał na uszach, a jak się dowiedział, ze nie to się na mnie wściekł nie krzyczał ale było widać po nim i już nie był taki milusi. To mi pokazało i przejrzałam na oczy. Kochane uważajcie na takich.

Gość gość
spox zajdzie se inny inkubator

Gość gość
To niech sobie szuka innej. Jak ja nie moge to nie moge i juz

Gość gość
i masz racje.

Gość gość
Przestrzegam przed takimi

Gość gość
Tępe strzały myślą że jak nam zrobią dziecko to będziemy się ich trzymać ja rzep psiego ogona

Gość gość
Tępe strzały myślą że jak nam zrobią dziecko to będziemy się ich trzymać ja rzep psiego ogona Coś w tym jest. Ale powiedzcie same ja mam problem z tym, a on się upiera jak osioł przy swoim, kurde teraz się dziwie, ze tak długo z nim byłam. Az mi sie płakać chce.

Gość gość
Po 5 latach dziwisz się , że facet chciał mieć z tobą dziecko ? Jeżeli było jak piszesz , to świadczy tylko o jego miłości do ciebie. Bo jak to nazwałaś inkubator mógł sobie znaleźć inny.

Gość gość
Ale ja nie mogę rozumiesz, to co to za miłość myślisz, ze mi nie jest z tym przykro?

Gość gość
On dobrze wiedział, że się leczę to nie była moja fanaberia. :(

Gość gość
Bo jak to nazwałaś inkubator mógł sobie znaleźć inny. To Twoim zdaniem jak kobieta nie może mieć dzieci i chce się leczyć żeby jej było lepiej i uniknąć choroby w większym stopniu to już jest do wyrzucenia przez faceta bo może znaleźć inna. :/ Niech idzie w takim razie, ja znajdę kogoś kto zrozumie i poczeka. :( Łzy mi się teraz do oczu cisną.

Gość gość
Rozumiem ,że nie możesz mieć dzieci . Przepraszam

Gość gość
Ok. Przyjmuje przeprosiny co nie zmienia faktu, że się aż poryczałam :(

Gość gość
nie przejmuj się, dobrze, że teraz wyszło, że d**ek niż by później miało wyjść jakbyś miała z nim dzieci. Ja zawsze jestem zdania, że jak się rozpada związek nawet po kilku latach to lepiej niż jakby były dzieci, kredyty etc. bo ten stłamszony, utajony chamski pierwiastek siedzi w człowieku i lepiej żeby wyszło na jaw teraz niż później. To jest zmiana tylko na lepsze. Nie przejmuj się dupkiem!!!!

Gość gość
Dziękuje. Sama się cieszę, że przejrzałam na oczy szkoda tylko, że tak późno

Gość gość
Gnojek! Dobrze, że go kopłaś w d**e