Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasz codzienny makijaz wyglada tak jak nakazuja to media

Polecane posty

Gość gość
Kobieta bez makijażu to jak tort bez dekoracji. Smaczny owszem wstyd na stół postawić.

Gość gość
Nie zabłysnąłeś tym tekstem...kobieta to nie tort ani przedmiot do "pokazywania".

Gość kolo w lambo
ten 70letni profesor, po prostu lubi młode niewinne i nieumalowane dziewczęta z pierwszego roku niestety takich coraz mniej, więc jest zły i daje temu wyraz manipulując wynikami badań :classic_cool:

Gość kolo w lambo
tralcia 2015.01.15 Zrozum, ze mi nigdy nie przyszło by do głowy malować się bo naturalność jest nudna - wiec próbuje ogarnąć inny punkt widzenia. Nie nie jestem płytka. Przeciwnie x Ten? :D

Gość JajkoPisanka
Kolo - cześć, akurat o tym nie pomyślałam, ale też dobry przykład :)

Gość gość
Dajcie spokój już . Jak sie któraś nie chce malować niech chodzi z gola twarzą ale niech da żyć innym.

Gość gość
Ja lubię bo jestem estetka. Farbuje tez włosy, maluje paznokcie. Po to żeby wyglądać lepiej, korzystniej. Pewniej sie wtedy czuje.

Gość gość
Jeszcze mi inna rzecz przyszła do głowy. Pomysł z koleżanką jest także wyobrażalny, ale mało prawdopodobny. Co innego? Ktoś ze znajomych, rodziny? Może jakaś znudzona kuzynka, która ciebie nie bardzo lubi? To jest możliwe, ale jakoś mnie to nie przekonuje. Myślę, że jednak to jest naprawdę, ktoś zakochany.

Gość gość
Ja się maluje – codziennie używam pudru, eyelinera i tuszu do rzęs. Nie lubię mieć tapety na twarzy, ale chce delikatnie podkreślić swoją urodę :) Jak znajdę chwilę to pójdę na przedłużanie rzęs bo jest to bardzo wygodna sprawa. Byłam już raz u Pani Patrycji Deviron i zdecydowanie mogę ją polecić jakby ktoś szukał kogoś w okolicach Krakowa.