Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternalfly

czy ktoś stara się o czwarte dziecko?

Polecane posty

Gość gość
jakie macie dochody?

Gość gość
tak witaj ostatni maluch ma 9 mies

Gość gość
nas stac na 4 dziecko

Gość 2 plus 3
Ja staram się o trzecie.

Gość gość
dlugo sie staracie dziewczyny?

Gość 2 plus 3
Nie wiem, czy pytanie było do mnie, ale odpowiem - my dopiero zaczynamy, to mój pierwszy cykl (o ile można nazwać staraniami 2 razy bez zabezpieczenia ;) )

Dlaczego jak ktoś chce mieć więcej niż dwoje dzieci to od razu go atakują i pytają o dochody? Przecież to oczywiste że myśląc o kolejnym dziecku bierze to pod uwagę.

Gość gość
bo w Polsce moze 5% ludzi stac na tyle dzieci. Pytam bo my mamy 11tys netto i wg mnie stac nas na 1 dziecko

Gość gość
Taaaaaaa

Gość gość
ale babska wytrzymałe, nie do z***bania, po jednej ciąży jestem wypompowania, drugiej już nie będzie, a tu czwarta, no nie,

Gość gość
Ja mam piąte w drodze nie planowane. Dochodów brak i jakoś przeżyje. A wy jakieś dziwne

Gość gość
Ty moze jakos przezyjesz a Twoje dzieci tez nie maja zadnej ciekawej przyszlosci beda bidakami cale zycie

Gość gość
no ale one dziki swoj rozplod musza spelnic nie wzne ze 2 tsie na cala rodzine i 2 pokoje malutkie spiaw salonie ale dziedziom nic nie brak.

Gość gość
bzdura zalezy jak je wychowa moze kazde z nich wlasnymi silami i ciezka praca dorobi sie majatku , dzieci z rodzin wielodzietnych to bardzo wartosciowe jednostki a nie egoista jedynak liczacy ile to zgarnie po rodzicach, rozpieszczany od niemolaka potem przy malutkim problemie od razu zalapuje depreche

Gość gość
byla by w niebo wzieta gdybym miala liczne rodzenstwo w chwili obecnej a jestem dorosla i poradzilam sobie bez bogactwa rodzicow

Gość gość
Nie interesuj się. To ja będę chować piątkę nie ty.

Gość gość
"ale babska wytrzymałe, nie do z***bania, po jednej ciąży jestem wypompowania, drugiej już nie będzie, a tu czwarta, no nie, " niekoniecznie, ja po pierwszej ciązy tez tak myslalam, drugi poród (bo ciąza to akurat cięzka była) zniosłam fantastycznie, jakbym wcale nie rodziła, trzeci poród to podejrzewam że byłaby tylko formalnośc

Gość gość
A tak serio to znacie jakąś ŁADNĄ kobietę, która ma tyle dzieci? Bo ja osobiście nie znam. Wszystkie jakieś grubawe i sflaczałe, zaniedbane z tłustymi włosami i w dresie. Istnieją jakieś zadbane kobiety z tyloma dziećmi? ps.nie obrażajcie sie po prostu jestem ciekawa.

Gość gość
zazdroszcze tak bardzo chcialabym miec drugie ale moj maz niestety nie moze :( kocham pierwsze nad zycie ale drugie nie bedzie mi dane

Gość gość
ja nie zazdroszcze, wole z 1 zwiedzac swiat niz odchowywac gromadke w domu, nie dla mnie wieczne nocne wstawanie, placze i gnusnienie wiecznie w domu

Gość gość
Ja mam trójkę dzieci i nie miałabym nic przeciwko czwartemu dziecku. Jednak na dzień dzisiejszy trochę męczy mnie myśl o kolejnych 9 miesiącach wyczekiwania na Maleństwo. Pewnie dlatego, że dwie ostatnie ciąże nastepowaly jedna po drugiej. Bogaczami nie jesteśmy, ale biedy nie klepiemy. Dzieci mają wszystko co im do życia jest potrzebne a i na wakacje możemy sobie pozwolić. Mimo wielu obowiązków w domu przy takiej gromadce nie jestem zaniedbana. Zawsze mam ładnie ułożone włosy, ładne i zadbane paznokcie, zadbane ciało. Staram się codziennie znaleźć trochę czasu tylko dla siebie. Jeśli jest się dobrze zorganizowanym to bez problemu można pogodzić wszystkie obowiązki i przyjemności.

Jak zwykle z ludzi jad się wylewa a mi się śmiać chce.Ja rodziłam dwa razy .Synek ma 8 lat ,potem bliźniaczki mają 5,5.Dochody mamy przeciętne(mąż najniższa krajowa),a ja raczej zadbana jestem,nie jeden za mną się na ulicy ogląda.A już po bliźniaczkach to dostałam figury marzenie.Nigdy wcześniej taka szczupła nie byłam.Dzieci lepsze niż siłownia ,spa.Od trzech mięsięcy staramy się o jeszcze jedną dzidzię(albo znowu dwie) jak bóg da.Swoje wyjeździłam i wyszalałam za młodu więc czas wolę poświęcić bez reszty dzieciom.Ja na odwrót nie rozumiem jak można świadomie nie chcieć mieć dzieci albo jedno( bo się woli pojeździć po świecie).Dzieci są wszystkim najważniejszym na świecie

Gość gość
prowokacja :D nie ma tak głupich ludzi,

Gość gość
Jak zwykle z ludzi jad się wylewa a mi się śmiać chce.Ja rodziłam dwa razy .Synek ma 8 lat ,potem bliźniaczki mają 5,5.Dochody mamy przeciętne(mąż najniższa krajowa),a ja raczej zadbana jestem,nie jeden za mną się na ulicy ogląda.A już po bliźniaczkach to dostałam figury marzenie.Nigdy wcześniej taka szczupła nie byłam.Dzieci lepsze niż siłownia ,spa.Od trzech mięsięcy staramy się o jeszcze jedną dzidzię(albo znowu dwie) jak bóg da.Swoje wyjeździłam i wyszalałam za młodu więc czas wolę poświęcić bez reszty dzieciom.Ja na odwrót nie rozumiem jak można świadomie nie chcieć mieć dzieci albo jedno( bo się woli pojeździć po świecie).Dzieci są wszystkim najważniejszym na świecie x nie mierz wszystkich swoja miarą,to ze dzieci sa najwazniejsze na swiecie dla Ciebie,nie znaczy ze dla innych,nie znosze takich ograniczonych ludzi,wyobraź sobie że dla niektórych ludzi najwazniejsza jest ich własna osoba,życie jest tylko jedno i nikt go nie przezyje za nas,nawet dzieci

Gość wczoraj A tak serio to znacie jakąś ŁADNĄ kobietę, która ma tyle dzieci?  X Tak.

Gość gość
Łukomska-Pyżalska,ale ona jest z tv i ma mase kasy,z autopsji nie znam żadnej zadbanej kobiety z taka gromadą

Gość gość
i juz wychodzi Twoje ograniczenie umyslowe. Chce pojezdzic z dzieckiem po swiecie by JEMU go pokazac, by nie byl ograniczony tak jak Ty. Na start dostanie mieszkanie, pozna kulture innych narodow, bedzie sie uczyl 3 jezykow, naprawde myslisz, ze Twoje dzieci beda szczesliwe obracajac sie wsrod dzieci takie jak moje? Ja wyroslam w biedzie i nigdy swiadomie bym czegos podobnego nie fundnela swojemu dziecku

Gość gość
polskie matki to sa na ogol skrzeczace c**y neinawidzace ludzi bo nie wiedza nawet kim chca byc 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość gość
Ja urodziłam czwarte 7 miesięcy temu.Mieliśmy 3 synów i "celowalismy" na dziewczynke.Udało sie :-)