Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poród w Lublinie lub w okolicach

Polecane posty

Gość gość

zwracam się do mam które rodziły w Lublinie na Kraśnickich. mam zalecenie od ortopedy do cc mój lekarz prowadzący któy pracuje na Kraśnickich mówi że około 40 tc lub wcześniej jak będą już jakiekolwiek symptomy nadchodzącego porodu, zrobi mi cc ja się jednak martwie co będzie jak poród zacznie się wcześniej? wiem że np w Swidniku nie honorują żadnych skierowań od okulistów i ortopedów, wie ktoś może jak to wygląda na Kraśnickich? czy jeśli pojade tam gdy nie będzie mojego lekarza mogą kazać mi rodzić sn? ze skierowania wynika że mam krzywą miednicę i możliwe zmiany zwyrodnieniowe. z góry dziękuję za pomoc

Gość gość
nikt nie pomoże?

Gość gość
bo to ściana wschodnia i tu bida aż piszczy i nie stać nas na dzieci, a tym samym nie ma ciąż, chyba, że w Łęcznej, bo tam mieszkają próżniaki - żony górników i one z nudów rodzą dzieci aby mieć zajęcie

Gość gość
ja nie wiem bo mialam tam 3 inne operacje

Gość gość
a jak ogólnie ten szpital? bo ostatnio słyszałam dużo narzekania

Gość gość
ja polecam szpital w puławach rodziłam tam w grudniu ,miły personel,jak masz wskazania do cc to powinni zrobic tylko czekaja do terminu ,puzniej wywołuja poród ,a jak sie wczesniej cos dzieje to też. jest sala co leza kobiety do pordu, sale sa 2,3 osobowe i dzidzius moze byc z toba,ja też miałam cc znieczulenie w kregosłup,gożej ze wstawaniem,a kaza wstawac po 6-8 godzinach po cc.

Gość gość
szczerze jak lezalam na onkologii to bylo ok, fakt przejscia podziemne nie bardzo przyjemne ale oddzial super nie wspominajac juz o personelu - jak dla mnie super. Ogolnie nie wiem jakie sa opinie na temat szpitala ale ja bylam zadowolona

Gość gość
skad taka opinia o szpitalu w swidniuku ?? moja koleżanka niedawno tam rodziła miała opinie od ortopedy, koleżanka pojechała juz ze skurczami i tu niespodzianka i dali jej wybór czy chce rodzic naturalnie czy na stół wcale sie tego nie spodziewała. mimo ze nie było jej lekarza prowadzącego .

Gość gość
jeżeli chodzi o Świdnik to dzwoniłam tam wczoraj i rozmawiałam z jakimś panem doktorem, zapytałam czy jeżeli mam wskazania ortopedyczne a chciałabym tam rodzić to mam przyjechać jak się poród zacznie czy wcześniej na jakąś konsultacje na co usłyszałam: tak załatwiacie

Gość gość
sobie lewe skierowania zeby tylko naturalnie nie rodzić, w naszym szpitalu nie są honorowane żadne skierowania od ortopedów ani okulistów proszę z czyms takim nawet nie przyjeżdżać ! na co ja pytam co w sytuacji kiedy mam naprawde krzywą miednicę a on na to : a skąd ja mam to wiedzieć! brak słów także to nie jest moja opinia tylko fakt

Ja zamierzam rodzić na Kraśnickich, mam tam lekarza prowadzącego, z tego co wiem, nie robią problemów z cesarką. Moja koleżanka miała tam 2 cc, i jak ostatnio tam leżała, to przez cały dzień było 8 cc i 2 sn:)

Gość gość
Modliszka22 a na kiedy masz termin? wiesz już jak będziesz rodzić?

Gość gość
kurcze to chyba ile osób tyle opinii, ja już od kilku osób słyszałam że Kraśnickie są bardzo na naturalne porody nastawione i nie zachętne do cc

Gość gość
puk puk

Gość gość
Dziewczyny posluchajcie to nie jest kwestia czy szpital jest nastawiony na sn czy nie wiadomo ze cc kosztuje szpital o wiele wiecej.Nie beda przeciez wszystkich kroic z automatu bo akurat tak ktos chce.Wskazania powinny byc honorowane.Ja sama mialam cc bo wywolywali porod i nic na mnie nie dzialalo i tetno dziecku spadalo wiec mnie pokroili.Rodzilam na krasnickich.Sporo dziewczyn bylo po cc i kilka mialo wskazania.Ale bylo tez sporo po sn i uwierzcie mi zazdroscilam im jak smigaja przy dziecku a ja ledwo lazilam jak zombie nie moglam sie wyprostowac.Wiadomo swoje po cc trzeba odchorowac.Na lubartowskiej niedawno dziewczyna urodzila martwe dziecko ale szczegolow nie znam...

Gość gość
ja nic dobrego o krasnickich nigdy juz nie powiem omijam ten szpital z daleka a mieszkam moze 5 minut ale zawsze jak na niego patrze to łza mi sie w oku kreci ;( moja kolezanka zmarła własnie po porodzie naturalnym , ja sama rodziłam w swidniku lekarze rewelacja i zawsze bede stała z nimi murem profesjonaliści , co do połoznych to mam wielki zal niemiłe chamskie i nie pomocne

Gość gość
Czy ta zmarla przyjaciolka to ta glosna sprawa z gazet? Mozesz napisac cos wiecej? Bo ja slyszalam ze ona miala wskazania wlasnie do cc..ale to bylo dawno.Kilka lat czasami zmienia wiele.Napisz cos wiecej jesli to nie problem.

Gość gość
ja też właśnie słyszałam o tej dziewczynie która zmarła na krasnickich była na coś chora i się wykrwawiła o ile dobrze pamiętam i własnie nie zrobili jej cc

Gość gość
myślę że to wszystko zależy od lekarza na jakiego się trafi w każdym szpitalu pracują różni ludzie i czasem można trafić na dyżur jakiegoś gbura to nie ma co szpitala przekreślać

Gość gość
ja też będe rodzić na kraśnickich i chętnie bym się czegoś więcej o opiece w tym szpitalu dowiedziała gdyby ktoś życzliwy zechciał się podzielić ;)

Gość gość
Podnosze