Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co atrakcyjne kobiety rejestrują się na portalach randkowych?

Polecane posty

Gość gość
ja bym chciala zalozyc tylko po to, zeby nawiazac przyjaznie, mozna sobie dac ze szuka sie wylacznie przyjazni, brak mi znajomych a taka sympatia to nie tylko milosna po prostu brak mi znajomych, ludzi z podobnymi zainteresowaniami, a jestem zbyt niesmiala, ciezko mi idzie gadanie z ludzmi, jakas super atrakcyjna nie jestem, ale dobrze sie czuje w swoim ciele, niestety psychicznie gorzej

Kiedyś byłem zarejestrowany na jednym portalu nie randkowym, ale ogólnie mówiąc towarzyskim, dla małolatów... Znalazłem w necie zdjęcia jednej modelki i założyłem profil. A założyłem profil, żeby prowadzić grę. Po prostu miałem pewną kobietę na oku i chciałem odwrócić od niej uwagę pewnych dwóch typów... Otóż, na profil "jolci", przychodziło dziennie około 200 wiadomości...!!! I to różnych. Jakiś nieśmiały gościu z Oleśnicy pisał: "Cześć, co lubisz? zabawę?" Miałem taką bekę z tego:D Był też jeden typ koło 50-tki, który nie chciał odpuścić:D:D:D

Dodam jeszcze, że dziwi mnie, że niektórzy faceci się dziwią, że kobieta do nich nie odpisuje... Kobiety, te ładniejsze, na takich portalach przeżywają OBLĘŻENIE!!!

Gość gość
kobiety testuja takich jak ty :D:D:D haa , bawia sie

Gość gość
A znacie osobiscie kogoś kto na takich portalach znalazł swoją połówkę i jest szczęśliwy? Moja kumpela swoich dwóch facetów tam poznała ale na dłuższą metę nic z tego nie wyszło...

Gość gość
nie nikogo nie miałam zamiaru poznac :D z *****czy

Gość gość
Te portale to jedna wielka ściema jest :o

Gość matilda7
Dumnotrix z******ty trik!! czemu ja na to wcześniej nie wpadłam, muszę to przetestować, tylko, ze bym musiała zdjęcie faceta wstawić, i gadać z tymi dziewczynami, które mogłby być dla mnie potencjalnym zagrożeniem. Choć ja z tych ładnym tak więc w sumie tak jak mówisz, pzrezywam oblężenie :D:D

Gość gość
co do pewnej wypowiedzi, ze dla ludzie z problemami emocjonlnymi , no ok niech będzie, ja tam wchodzę, w celu nawiązania jakiejś relacji, b o zawsze sa to relacje ciekawe, może w związku właśnie z powyższym. I często się tam po prostu dobrze bawie, a tak po cihcu to liczę na to, ze spotkam tam jakas wartościowa osobę, z którą będę mogła się po prostu zaprzyjanić.

Gość gość
Ciężko tam spotkać kogos fajnego i trzeba być ostrożnym.

Gość gość
Moja kolezanka : "po to, żeby popatrzec jak debile najgorszego sortu nie mają honoru i wypisują do Ciebie po kilkaset wiadomości dziennie, ubaw niezły"

Gość mężczyzna po 30
To bardzo proste. Żeby się (dodatkowo?) dowartościować. Nie ma w tym nic dziwnego ani złego :)

Gość gość
A dlaczego nie? w koncu np robienie zakupów przez net jest takie wygodne, wiec dlaczego nie poznawać tak ludzi? Ludzie są zapracowani, nie mają czasu. Do tego w realu jesteś skazana na jednak stosunkowo wąskie grono znajomych i i ich znajomych, współpracowników i/lub kolegów ze szkoły; w necie-przynajmniej teoretycznie- możesz spotkać interesujące osoby, z którymi zycie nigdy by cie nie zetknęło. Nie każda ma tez czas i potrzebę prowadzenia intensywnego życia towarzyskiego- dość łatwo jest poznać kogoś ciekawego jak się dużo wychodzi[co wiem po sobie], ale jak np pracujesz, a w weekendy wolisz wreszcie odpocząć, to można m-cami nie poznac nikogo atrakcyjnego.

Gość Wiśnia74
A co ładne kobiety to już nie mogą mieć konta na portalu randkowym????

Gość gość
Nie mogą! Zabraniam!

Gość gość
Szukaja orła z grubym portfelem,porsche,ewentualnie bmw moze byc,dlługim fiutem,i niebanalną urodą.A niby po co innego.Przeciętniaków jest na pęczki wszędzie

Gość gość
Nikogo ciekawego tam nie poznasz,przeczytaj topik oszuści matrymonialni to sie dowiesz jakie świry tam sie ogłaszają.

Gość gość
Oszuści matrymonialni? :D Mam 40 złotych na koncie, to chyba mogę czuć się bezpiecznie :D

"Fiku, atrakcyjnej kobiecie nie trafiają się byle jakie pęczki, " Bzdura. Nie jesteś kobietą to nie wiesz. kobietę traktuje się jak towar. Zatrzęsienie sponsorów po 50tce, chętnych an układ ff itp. i nieciekawych facetów. Poznać atrakcyjnego (nie tlyko fizycznie faceta), który będzie kobietę traktował jak kobietę to istny cud.

Gość gośćaaa
ja jestem ładna i miałam oblężenie i po prostu niektórzy to serio byli desperaci, serio chciałam poznać kogoś z kim mogłabym porozmawiać to nie był randkowy, czasami wydawało się że trafił się ktoś ciekawy ale po jakimś czasie wychodziło szydło z worka. Byli też tacy którzy po dwóch tygodniach znajomości chcieli się ustatkować he he ze mną. To było chore:) Ale wśród tych wszystkich lud******ońcu trafiłam na kogoś z kim rozmowa od samego początku była inna. Rozmawialiśmy bardzo dużo i o wszystkim. Nie widzieliśmy się, przez miesiąc czasu żadne z nas nie wiedziało jak wygląda druga strona ale to było nieważne :) Nie wiem czemu ale do samego poczatku czułam się tak jakbym znała go od zawsze, to wszystko było takie naturalne i oczywiste :) Dzisiaj jesteśmy razem i bardzo się cieszę że tam wtedy weszłam i że on tez tam był :)

Gość gość
Czasami warto zaryzykować :)

Gość gość
kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana :D

Gość gość
a jak to sie robi :D mam wielbicieli w realu !

Gość gonilka
To nie jest tak, że jak kobieta atrakcyjna, to nie musi nic robić i będzie miała facetów na pęczki. Zwłaszcza, że to nie wygląd jest najważniejszy, dlatego to nie takie proste, żeby znaleźć faceta akurat dla siebie. Bo co mi po tym, że dużo facetów mnie podrywa, jak z reguły są to faceci, którzy totalnie nie są dla mnie. I nie chodzi mi o wygląd, ale podejście do życia, do kobiet, zainteresowania. Mam takie doświadczenie, że z reguły podchodzą do mnie faceci, którzy uważają się za przystojniaków i myślą, że im wszystko wolno, że jak tylko czegoś/kogoś zapragną, to będzie ich. A ja założyłam konto na mydwoje, bo sama chciałabym też mieć możliwość wybrania faceta, z którym chciałabym się spotkać. W życiu rzeczywistym trudno mi podejść do faceta i zagadać do niego, zwłaszcza, że niewiele o nim wiem z reguły. A na portalu mogę się dowiedzieć czym się interesuje, co o sobie sądzi, jaki mniej więcej jest, a nawet w jakim stopniu do mnie pasuje. W realu czegoś takiego nie mam, między innymi właśnie dlatego mam konto na portalu matrymonialnym.

Gość gość
Dumnorix 2015.01.15 Dodam jeszcze, że dziwi mnie, że niektórzy faceci się dziwią, że kobieta do nich nie odpisuje... Kobiety, te ładniejsze, na takich portalach przeżywają OBLĘŻENIE!!! xxxxx Dokładnie tak

Gość gośćb
Jestem 44-letnią wdową, podobno piękną kobietą. Nauczycielką. Na sympatii byłam rok, poznałam 52- letniego kawalera- w czerwcu bierzemy ślub konkordatowy. Jestem szczęśliwa. A że oszołomów tam wielu, to wiem, trzeba tylko dobrać odpowiednią granulację sita .

Gość includorho1986knfek
Ktoś kto jest w 100 % pewny swojej atrakcyjności nie wrzucałby się na takie gooowno. Możliwe, że dziewczyna jest atrakcyjna a ma pojedyncze kompleksy np. dziewczyna ładna ale z mały biustem. Może być też tak, że dziewczyna pozornie wydaje się atrakcyjna, wypnie biust do zdjęcia, korzystnie ustawi światło by twarz wyszła lepiej (typowa samoj/ebka), a na zdjęciu już np. nie widać grubego brzucha i grubych nóg. Jasne http://u.airabruzzo.org/k

Gość gość
bo szukają frajera do sponsoringu :) :)

Gość gość
Na takich portalach nawet największy paszczur przezywa oblężenie bo faceci sa malo wymagający i jest ich na takich portalach więcej.

Gość Ladna pani

Ponad dwa lata temu założyłam konto z ciekawosci. Duzo pracowalam i nie mialam okazji poznawac nowych ludzi, a co za tym idzie prowadzic rozmow na nowe tematy. Najpierw nie dodalam zadnych zdjec i w zasadzie nikt ze mna nie chcial pisac, po dodaniu zdjec odzew byl spory. Dodalam przeciętne, twarzy bez make upu i ogolnie sylwetki, bo rozumiem, ze ludzie chca miec poglad na to z kim pisza. W sumie bylam tam dwa miesiace, wśród roznych dziwnych ludzi poznalam tez tych interesujacych i inspirujacych. Zainteresowalam sie np tematem pociagow, historia wikingów, zapisalam sie na sztuki walki, a to wlasnie przez zaszczepienie we mnie ciekawosci dzieki rozmowom na portalu. No a na koniec okazalo sie, ze z jednym z rozmowcow laczy nas tak duzo, ze przenieslismy znajomosc do reala. Do dzis jestesmy razem :) nie zaluje, ze sie zapisalam, choc konta od dawna nie mam i nie planuje tam wracac :) powodzenia wszystkim