Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nekanie

Polecane posty

Gość gość

Witam czy ktos jest przesladowany psychicznie przez tescia alkocholika i toksyczna tesciowa?chce pogadac mam taki problem z mezem jego rodzice znecaja sie nad nami

Gość gość
To po co utrzymujecie z nimi kontakt?

Gość gość
w jki sposob?

Gość gość
Tescie mi groza np ze mnie zabija tesciu mnie spali itp .jestesmy zmuszeni z nimi mieszkac bo maz stracil super prace pare miesiecy temu a mielismy kupic mieszkanie i plany sie niespelnia ja niemam zdolnosci do pracy bo choruje na nerwice depresyjno lekowa cukrzyce kregoslup i zoladek choc oddalabym duzo zeby muc pracowac i uwolnic sie z tego koszmaru demoralizuja nam synka no szok

Mowisz ze masz cukrzyce i nerwice? Hmm.... coś mi się nasunęło, a czy w Twojej rodzinie ze strony Twojego ojca lub matki nie było przemocy psychicznej lub problemu z alko? Ja na Twoim miejscu postarałabym się o niebieską kartę jako znęcanie się psychiczne nad wami.

Gość gość
Tak juz niebieska karte maja ale opieka i policja jest za tesciami bo sa starsi a my z mezen jestesmy zalamani

Gość gość
Ja mam nerwice bo mmialam ojca alko... i znow to przechodze pisalam do rzecznika spraw obywatelskich jaka mam sytuacje i ze jeslli spelniam warunki to chce starac sie o mieszkanie czzekam za odp i niewiem co jeszcze

A jeszcze odnośnie cukrzycy, to jaki typ 1 czy 2 i od dawna ją masz? Przepraszam, że tak wypytuję ale to ważne. A nie macie mozliwosci zamieszkania gdzieś indziej? Np u Twoich rodziców? Dobrze ze tym sposobem starasz się o mieszkanie, mamnadzieje że się powiedzie. Jak coś, napisz czy się udało.