Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siatkówka i staranie się o przyjęcie do druyżyny

Polecane posty

Gość gość

Witam, taka sprawa: Zaczęłam w tym roku chodzić na treningi z siatkówki z uczelni mojej i tam chodzą też dziewczyny ligowe, które bardzo dobrze grają. Ja gram już jakieś 6 lat, ale nie byłam nigdy w żadnym klubie. Na zajęcia chodzi też parę osób takich samych co ja, co też nie miało przeszłości siatkarskiej klubowej. Jednak problem w tym, że za jakiś czas nie będzie już takich treningów, że my gramy z nimi, tylko my będziemy miały swoje rekreacyjne treningi, a one w innym czasie swoje profesjonalne. Jak pokazać trenerowi, że chciałabym grać z tymi profesjonalnymi? Że chciałabym oswajać się z taką grą, bo mimo wszystko uważam, że potrafię wiele, tylko stresuję się mocno, bo to moje początkowe treningi tam. Ma ktoś jakieś rady? Proszę :) Bardzo mi zależy na tym, by polepszać swoje umiejętności i osiągać w tej dyscyplinie coraz więcej.

Gość gość
może ktoś pomoże?

Gość gość
to fajnie ze masz takie marzenia i cele moze pogadaj w tymi dziewczynami, jesli dobrze sie z nimi dogadujesz?

Gość gość
daj znać jak Ci poszlo, jak sie to rozwinelo...

Gość marcia

Mam nadzieję, że wszystko sie udało i spełniasz swoje marzenia o gry w siatkę :) Żeby wiedzieć więcej o ważnych aspektach gry w ten piękny sport, wejdź koniecznie na bloga DoSiatkowki i poczytaj zebrane tam informacje :)