Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona_Pani

Nagi w samochodzie

Polecane posty

Gość Zaciekawiona_Pani

Cześć. Miałam ostatnio dosyć dziwne, erotyczne przeżycie. Wracając we Wrocławiu przez miasto w dosyć spokojnym miejscu w samochodzie zauważyłam masturbującego się chłopaka - na oko 22-25 lat. Dopiero przechodząc koło jego samochodu zorientowałam się co on tam robi w środku i on też chyba zauważył mnie w ostatniej chwili, bo szybko nerwowo starał się zakryć swoje przyrodzenie jakąś gazetą z nagimi kobietami :d Pierwsza myśl, która przyszła mi gdy się zorientowałam co jest grane, to "jak tak można w mieście, w miejscu publicznym!". Ale chwilę potem zszokowanie zamieniło się w ciekawość i nawet lekkie podniecenie. Także odeszłam na odpowiednią odległość za zakręt by nie było mnie widać i po chwili cichaczem zawróciłam, by trochę poobserwować... :p W końcu nie zawsze można podejrzeć faceta, który zabawia się swoim ptaszkiem. No i tutaj moje pytanie: co Wy jako kobiety sądzicie o takim zachowaniu? Zaznaczę, że miejsce w którym to robił ten chłopak jest miejscem spokojnym, raczej nikt tamtędy nie przechodzi z reguły bo mieści się za starą opuszczoną budową, którą wszyscy obchodzą inną, lepszą drogą, także chyba nie był to wybryk ekshibicjonistyczny. Mnie osobiście ta sytuacja podnieciła (po tym jak minęło pierwsze zdenerwowanie i zaskoczenie). Tym bardziej, że chłopak był nawet przystojny.

Gość Kama844
Też miałam raz sytuację gdy widziałam mężczyznę walącego sobie konika w samochodzie, tyle że na parkingu pod blokiem. A że akurat mój balkon wychodził nad jego samochodem to miałam bardzo dobry widok... Oczywiście później nie przyznałam się swojemu, że podglądałam tamtego faceta :p

Gość sykepleier
Podglądanie chyba zawsze jest podnecające... bycie podgladanym także:-)

Gość gość
piszesz to z punktu widzenia podglądanego czy podglądającego?

Gość sykepeier
z tego i z tego punku :-) odnoszę to przede wszystkim do siebie:-)

odpowiem jako facet, że dla faceta może być to bardzo podniecające, gdy kobieta patrzy na takie atrakcje, a gdy jest to obca kobieta to może to dodawać pikanterii i smaczku ;)

Gość lucky1979
Witaj Ja piszę z tej drugiej strony czyli samochodu. Muszę przyznać że czasami też szukam takiego spojrzenia nigdy jednak przynajmniej z tego co wiem nikt nie zatrzymał się żeby mnie oglądać. Ale przyznam że jest to mega podniecające kiedy obca kobieta patrzy na to co robię. Wydaje mi się to że pokazanie swoich intymności nie jest niczym złym, pozwala to poznać reakcje innej osoby. Bardzo bym chciał spotkać kogoś takiego jak ty w trakcie moich zabaw. chętnie z tobą popiszę na ten temat jeżeli chciałabyś to mój mail lucky784@wp.pl

Gość gość
Dosyć ciekawy temat, ale mnie na przykład bardziej interesowałoby stanowiska kobiet w takich sytuacjach niż wypowiedzi mężczyzn...