Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wg was ta kobieta jest wykształcona jakbyscie ocenili??

Polecane posty

Gość gość
ale niektorzy maja problemy

Gość gość
Dr. Teologii? :D Haha, tego typu wykształcenie zawsze mnie śmieszy :D

Gość gość
owszem jest, ale wg mnie takie wyksztalcenie nie jest potrzebne w dzisiejszym świecie. chociaż skoro pracowała w kancelarii RP to widać mam mylne pojęcie. trzeba matematyków po teologii ;)

Gość gość
"Dr. Teologii? smiech.gif Haha, tego typu wykształcenie zawsze mnie śmieszy" cóż, a mnie śmieszy jak się chce kogoś wyszydzić i się wali byka ;) i bynajmniej nie bronie jej "niesamowitego" wykształcenia

Gość gość
smieszy cie bo jestes ateistą:) prawda taka ze teologia to 4 nauki w jedynym historia kosciola,prawo kanoniczne,filozofia i teologia... zachwyccie sie magda ogórek i jej wyksztalceniem no więc o co kaman:) skoncz teologiczne studia 6letnie to pogadamy i naucz sie 4 jezykow typu lacina ,greka i hebrajski oraz nowozytnych :) nie masz pojęcia to sie nie wypowiadaj bo doktorat z teologii jest cholernie ciezko zrobic..wiem ,bo moja kolezanka robila i jest wybitna jesli chodzi o intelekt. najlepsza zawsze w szkole sredniej i potem na studiach. a jak sie z nia rozmawia too czlowiek tylko zazdrosci wiedzy i oczytania. wystarczy byc piekna kobieta i nazywac sie magdale na ogórek by byc docenioną i nazywana mega wyksztalconą:) ona tez studiowala historie kosciola i kazdy mowi jaka mądra..:) hipokryzja z was więc kipi:)

Gość gość
oczywiscie ze tak no bo trzeba wiedziec 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość gość
Zależy z kim się porównuje. Czyżby pytający sam był profesorem politechiniki? ;)

Gość gość
Fajne pytanie. Gdyby miała tylko magisterium z matematyki, to byś powiedział, że jest wykształcona. A skoro jeszcze "przy okazji" machnęła doktorat z teologii, to już nie jest?

Gość gość
ale kretyni...znany przeciwnik kosciola tadeusz bartoś jest teologiem ..a wam sie teolog kojarzy z moherami...widac ze tu ludzie nieoczytani siedzą.. poczytajcie najpierw co to jest teolog a nie kojarzcie go ze zwyklym katechetą...co za ludzie... znam dwóch teologow i obydwaj sa wybitnie inteligentni,wykladaja na uniwersytecie. mowią w kilku językach i mają niebywaly zasób wiedzy i oczytania.jeden z nich nie chodzi nawet do kosciola ,więc o czym tu mowa?