Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o nowej kandydatce na prezydenta sld magdalenie ogórek

Polecane posty

Gość gość

babka jest katoliczka i jest historykiem kosciola a startuje z ramienia komuny czyli sld.. a do tego jest anorektyczką ...wygląda jak postrach sucha taka i wychudzona ,ze patrzec ciężko..do tego przecietna twarz..

Gość gość
uważam,że jest bardzo wykształcona i tyle:) jest historykiem kościoła i jest piękna.

Gość gość
Czyli obłudna, niby katoliczka co pluje na Boga. Do tego podobno pracę w TVN załatwił jej węglarczyk, z którym sypia mimo, że ma męża. Celebrytka na prezydenta :O równie dobrze może kandydować siwiec.

Gość gość
Albo Doda.

Gość gość
oceniacie po wyglądzie. Czy atrakcyjna kobieta od razu ma opinię głupiej idiotki? To inteligentna kobieta i do tego bardzo piękna.

Gość gość
Bronek też historykiem :-D jaki z tego morał?

Gość gość
A skąd wiecie, że to katoliczka? Macie jakieś dowody na to, że chodzi co niedziele do kościoła i przyjmuje opłatek?

Gość gość
faceci nie podniecajcie się tak Magdą Ogórek bo ona ma faceta i wam nie da

Gość gość
stad wiemy ze ma wyksztalcenie typowo teologiczne wiec wiadomo ,że katoliczka

Gość gość
Jesteście zazdrosne. Jest piękna i ma figurę modelki i jest wykształcona ja będę głosowała na nią ;) Nie będą same dziady na prezydenta... Może coś się zmieni w Polsce...

Gość gość
A nawet 2 facetów- tego oblecha z TVN no i męża. Ciekawe komu dała w SLD żeby ją na kandydata wybrali Millerowi? :-D

Gość gość
Jak mówię, że Bronisław nie nadaje się na prezydenta, to też jestem zazdrosna? :-D bo to przecież taki przystojny i inteligentny mężczyzna :-D

Gość gość
a nie przeszkadza wam to ,ze ona jest humanistka i ma wyksztalcenie koscielne..?

Gość gość
Haha czyli myślicie, że jest katoliczką przez jej wykształcenie? :D Ja jestem agnostykiem i nie lubie chrześcijan ale historie kościoła uważam za fascynującą. To opowieść pełna krwi, tortur i d****arstwa. Uważam, że każdy człowiek powinien znać historię, inaczej jest idiotą.

Gość gość
Nie zapominajmy, że Bronuś też jest wykształcony ;-)

Gość gość
Chodziło mi o osoby co napisały, że jest anorektyczka i brzydka to do nich bo są zazdrosne. Ja po prostu jestem ciekawa czy kobieta dałaby radę na prezydenta ;) bronek czy inny polityk obiecywali gruszki na wierzbie a sami wiecie, że nic się nie zmieniło ;)

Gość gość
a moj kolega jest doktorem nauk teologicznych i nie chodzi nawet do kosciola...czy to nie dziwne?? nie zyje zgodnie z nauka kosciola a jest doktorem nauk teologicznych i wykladowcą.

Gość gość
Tylko, że Bredzisława nie krytykujecie z powodu wyglądu ani tego na jakie studia poszedł.

Gość gość
bronek czy inny polityk obiecywali gruszki na wierzbie a sami wiecie, że nic się nie zmieniło Xxx No i sie nie zmieni, bo banksterów czy członków komisji europejskiej sie nie wybiera! :D Sami sie wybierają.

Gość gość
Ja akurat krytykuje te panią, bo stała się marionetka w rękach SLD i za jej poglądy. Chyba mam prawo, skoro jest osobą publiczną. Poza tym proszę podać jej osiągnięcia polityczne, bo mi jest znana jedynie jako dziennikarka TVN, co nie świadczy o niej najlepiej.

Gość gość
ale pani ogorek wypowiada sie czesto o tym czy komunie nalezy przyjmowac w jakichs tam przypadkach albo chrzest...czyli nie tylko historie zna ale zasady koscielne..i teologiczne..wiec jest katoliczka..

Gość gość
A ja uważam że p.Komorowski miał czas aby się wykazać i z przykrością stwierdzam że nic na lepsze nie zmienił!!w Polsce panuje totalny absurd choćby to że pomaga się Ukraińcom kiedy u nas bieda aż piszczy!!!!zamyka się szkoły szpitale bo brak kasy ale na inne humanitarne rzeczy kasa jest!

Gość gość
Mniejsza z tym czy jest katoliczką, ale jakie ona ma osiągnięcia poza byciem celebrytką? Czy udzielała się społecznie, funkcjonowała w polityce? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat. Czy nie jest tak, że nagle ja wybrali na kandydata tylko ze względu na jej urodę?

Gość gość
Oj Komorowski ma duże osiągnięcia... w ilości wpadek :-)

Gość gość
myślę że ona chociaż nadrabiałaby urodą !no niektórzy tak nas zaprezentowali na świecie pisząc "bulu"że szok!

Gość gość
super wiedziec jak byc milionerem 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość gość
Jak ktoś pyta o osiągnięcia tej pani, to nagle zapada cisza :-D

Gość gość
hehe

Gość gość
Komorowski jest mistrzem gaf i dennych dowcipów :-( Duda jest młody , wyksztalcony umie mówić z sensem .Zobaczycie że wygra z gajowym

Gość gość
Przecież sama powiedziała w wywiadzie, że jest praktykującą katoliczką.