Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

eksmisja pilne pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam wynajmujemy mieszkanie od spoldzielni . max w tym mieszkaniu możemy być 5 lat - taki program dla małżeństw. W tym roku mija 5 lat nie mamy sie dokąd wyprowadzić.pracuje Tylko maz zarabia 2000 na rękę mamy dwójkę dzieci .jedno chore i ja nie moge podjąć pracy.pyt w spółdzielni czy możemy być dłużej na mieszkaniu pani powiedziała ze nie i ze czeka nas eksmisja.nie stać nas na wynajęcie mieszkania od kogoś. Czy w takiej sytuacji mogą nas eksmitowac na bruk cz y muszą zapewnić nam lokal zastępczy. Proszę o porady osób które naprawdę sie na tym znają i z gory dziekuke

Gość gość
Mogą na bruk, już nie ma obowiązku wskazywania lokalu zastępczego, ale możesz się sama o niego starać. Jakim ograniczonym trzeba być, żeby się rozmnażać i nie organizować mieszkania, znając termin obowiązkowej wyprowadzki. :O

Gość gość
na ulicę was na pewno nie wywalą, znajdą wam jakij lokal zastępczy, jednak na pewno będzie miał on gorsze warunki niż wasze dotychczasowe mieszkanie, moją koleżankę kiedyś też eksmitowali do baraku , tragiczne osiedle, mieszkali tam sami alkoholicy, mieszkanie miało jeden pokój około 12 m ,malutką kuchnię a łazienka wspólna na korytarzu, miała wtedy dwuletnie dziecko

Gość gość
A moze sam jesteś ograniczony. Nie znasz mnie nie obrazaj.jak mogłam to pracowalam teraz mam chore dziecko to nie moge pracować.