Gość gość Napisano Styczeń 12, 2016 Mimo że troche zimno to moja miłość do trampek nigdy nie ustaje i nadal w nich chodze, czasami bez skarpet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2016 Dzisiaj było już cieplej to jak najbardziej wyjełam moje trampki i założyłam je na gołe stopy :) było mi bardzo wygodnie i ciepło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2016 Zdecydowanie mamy ciepłą zimę w tym roku :) Często sobie pozwalam na trampki czy adidasy na gołe stopy i wcale nie marzne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiniahhhh Napisano Luty 25, 2016 mnie osobiście drażnią takie osoby,może dlatego że ja za taką lekkomyślność przypłaciłabym zdrowiem,nie wyobrażam sobie chodzenie bez skarpet w zimie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2018 Widziałem panią, która w zimny dzień przyjechała samochodem do sklepu w tenisówkach i skarpetkach do kostek. Może jej ciepło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Kwiecień 30, 2020 Nosicie już trampki albo inne tego typu buty? Pytam bo widziałam dzisiaj dziewczyne która miała trampki i do tego chyba bez skarpetek no, jak nie ma sniegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Sierpień 17, 2020 No jak nie ma śniegu, to noszę. Ostatnio w zimę często nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turquoise 4 Napisano Sierpień 31, 2021 U mnie zimą tylko kozaki i to ocieplane Trampek nie noszę jak temperatura spada poniżej 12 stopni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Wrzesień 2, 2021 Dnia 31.08.2021 o 18:29, turquoise napisał: U mnie zimą tylko kozaki i to ocieplane Trampek nie noszę jak temperatura spada poniżej 12 stopni. dwanaście to jeszcze ciepło. No ale przy takiej temperaturze kozaki też mogą być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotb 278 Napisano Wrzesień 2, 2021 Dnia 31.08.2021 o 18:29, turquoise napisał: U mnie zimą tylko kozaki i to ocieplane Trampek nie noszę jak temperatura spada poniżej 12 stopni. Dużo zmiennych. W mieście zimę słabo widać, bo zaraz po opadach wszystko odśnieżone. Na wsi, gdy dotarcie do krowy, którą trzeba wydoić, oznacza brnięcie przez półmetrowe zaspy, buty wybiera się inne. Oraz są ludzie co marzną szybciej oraz tacy co marzną wolniej. Najszybciej marzną stopy, ale kostki i łydki już słabiej. Więc trampki plus grubsze krótkie skarpetki w zimie działają, nawet kawałek kostki może być odkryty i nie zamarznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3638 Napisano Wrzesień 5, 2021 Ja mam buty, wyglądające jak trampki, ale są skórzane, a ocieplanych nie noszę w zasadzie nigdy, więc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotb 278 Napisano Wrzesień 11, 2021 Dnia 5.09.2021 o 12:05, agent of Asgard napisał: Ja mam buty, wyglądające jak trampki, ale są skórzane Ja mam buty, które są trampkami i są skórzane. Istnieją takie wynalazki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach