Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wieki biust

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Byc moze wyolbrzymiam sprawe,ale nie nawidze swojego wielkiego biustu.Ciagle problem ze stanikiem,bo na te drogie marki ,nie moge sobie pozwolic niestety.Jest to moja zmora,kurcze kobietki,powinnam niby byc zadowolona,ale niby z czego?2 balony,na starosc zapewne obwisna-koszmar:D

Gość gość
a mi zawsze twierdzili że większy lepszy niż mały :P prawda jak zwykle leży po środku. ja na mały tez narzekam ;) noś dobre staniki (może też sportowe tak po domu), kremuj cycki (jakichś naturalnych olejków możesz poszukać) a pewnie nie będzie tragedii ;) niektóre laski przez efekty jojo już w wieku 20lat mają obwisłe

Gość gość
Jaki nosisz rozmiar? Na allegro można tanio kupić nowe staniki z Anglii

Gość gość
no miseczke mam E,F ale problem pod biustem,bo nie mam duzo,mam 75,te duze miski maja zawsze duzo pod biustem

Gość gość
a, nie doczytałam, ze o drogich markach piszesz. akurat ja na swoje mikrocycki szukałam i też nie jestem zadowolona, wszedzie o dużych piszą rozmiarach :P M&S mogę polecić, są dobrej jakości a widziałam, ze w polskim sklepie raczej duże rozmiaru (chlip :() a cenowo sa sensowne (na pare lat wystarczyć może przy sporej eksploatacji)