Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stres , lek

Polecane posty

Gość gość

Czesc ,Pisze do was z nietypowym problemem , wydawaloby sie taki chlopak jak ja nie powinien sie stresowac i bac niczego a jednak. Chodzi o to ze wsrod ludzi sie zbytnio stresuje , i mam uczucie leku tak jakby , szczegolnie przy rozmowie z plcia przeciwna co o mnie pomysli np . dana dziewczyna. Najczesciej prowadzi do nadpotliwosci, zaczynam sie pocic i uciekac gdzies wzrokiem. Sa jakies cwiczenia jak ten stres wyelimowac i nie bac sie niczego wsrod ludzi , zeby rozmowe z plcia przeciwna prowadzic na luzie. Czy musze sie tego poprostu nauczyc? Czy moze smigac do lekarza i opisac cala sytuacje? Dziekuje za rady. Pozdrawiam.

Gość gość
Mam podobnie...do tego dochodzi drżenie rąk podczas stresu np. przy podnoszeniu szklanki z herbatą w obecności obcych osób ech...Mam 27 lat, a już tyle siwych włosów, że aż strach w pracy też nie mam lekko jak trzeba się czegoś szybko nauczyć to pojawia się ten cholerny stres i blokuje trzeźwe myślenie :(

Gość gość
Dzieki za odpowiedz , mysle ze jutro pojde do lekarza bo bez jaj to juz przegiecie . Musze jakos walczyc z tym stresem i lekami.