Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY JESTEM ZEPSUTA JAK TO ZMIENIC

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat. W szkole zawsze sie dobrze uczyłam, byłam wzorowa, skromna itp. Poszłam na studia, zrobiłam licencjat z finansów i rachunkowosci dziennie, a teraz kontyynuuję magisterkę zaocznie. Mam stypendium, wiec szkołe opłacam. Problem w tym, że mam wrazneie ze sie zepsułam. Za duzo wagi przywiazuje do wygladu - uwielbiam sie malowac, kupowac ciuchy, ładnie sie ubierac. W ogole nie chce mi sie pracowac. Nie wyobrazam sobie siedziec w zamknieciu przez 8 godzin, wiem ze sie nie nadaje. Jestem do niczego. Jestem pusta. Lubie sie ubierac seksownie, zeby faceci sie za mna ogladali i lubie sie z nimi umawiac. Mialam faceta przez 3 lata, ale rozeszlismy sie przez jego alkoholizm. Po rozstaniu poznawalam innych, przespalam sie z jednym, pozniej z drugim gosciem. Zaczelo mi sie to podobac. Wiem ze to zle. Jak wrocic na dobra droge???

Gość gość
e tam to normalne u mlodych kobiet

To nic złego, że lubisz się malować i ładnie ubierać ale... Jestem od Ciebie młodsza mimo to potrafię rozróżnić to co dobre a co złe. Czy to życie Ci odpowiada? Zastanów się, czy to wszystko ma sens? Sypianie z tymi facetami którzy zaraz zapomną Twoje imię, Ci faceci którzy popatrzą na Ciebie przez chwilę i wracają do swoich 'szarych myszek'. Faceci myślą w kategoriach: te bym puknął a z tą mógłbym być. Więc zastanów się czy już na zawszę chcesz być tą 'którą chcą puknąć'? A z tą pracą to powiem Ci chcesz całe życie być uzależniona od faceta? Zarabiaj na siebie i zacznij byc Panią swojego losu. Pozdrawiam. :)