Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

program na tvn style o szczepieniach

Polecane posty

Gość gość

właśnie leci program na tvn style na temat szczepień.

Gość gość
haotyczne...... nic sie nie dowiedzialam a tez sie waham...

Gość gość
powiem wam jak przekonalam kolezanke do nieszczepienia. Kolezanka jest lekarka i na sama wspomnienie o nieszczepieniu dostawala goraczki i myslala o idiotach nieszczepiacych i niewiedzy. Przez okolo pol roku przesylalam jej co jakis czas jakis artykul sceptyczny co do szczepien a ze to lekarka musial byc to artykul powazny z dobrymi zrodlami. Na poczatku byly delikatne artykuly z czasem co raz mocniejsze zeby od razu nie zrazic. Po pol roku dziekowala mi ze otworzylam jej oczy bo sama nigdy by tego sie nie dowiedziala i takiej wiedzy by nie znalazla bo nawet nie myslala zeby szukac o takiej tematyce w internecie, bo uwazala to za herezje i oszolomstwo. teraz sama nie szczepi i jest mi wdzieczna za to ze jej otworzylam oczy.

Gość Wesoła Mama
Lekarka która sama sie nie dokształca a wiedze czerpie z artykułów w necie podesłanych pzrez kolezanke???? wow!

Gość gość
Aha, niezla ta " lekarka"

Gość gość
alescie zaskoczeni, prawie kazdy lekarz czerpie wiedze z ksiazek ktore sa pod scisla kontrola ( nic niezgodnego z tredem nie przejdzie) i z konferencji medycznych ktore sa glownie sponsorowane przez koncerny farmaceutyczne. Artykuly w necie trzeba umiec znalezc sporo o tematyce szczepionek jest autorstwa wielu specjalistow medycyny ktorzy nie publikuja w branzowach pismach, wiele artykulow jest opatrzonych powaznymi zrodlami dot szczepionek, gwarantuje ze 95% lekarzy w zyciu na oczy ich nie widziala, wiec nie wiem czemu sie dziwicie. statystyki z przed okresu szczepien tez nie latwo znalezc a pokazuja jasno jaka sciema karmia nas media ze to niby szczepionki doprowadzily do wyeliminowania chorob zakaznych a to bzdura. jak nie widzieliscie i nie szukaliscie takich zrodel to sie nie odzywajcie i nie oceniajcie, poza tym nie kazdy lekarz musi sie od razu interesowac szczepieniami jesli nie jest pediatra. Eksperci od zawodu lekarza sie odezwali.

Gość gość
podaj źródła. Dr Hingins z JUesEJ? Podaj te autorytety? Burzysz sie, a nie masz nic do powiedzenia... dla mnie artykul z interii to ście3ma

Gość gość
wiecej czy wystarczy?

Gość gość
i to są wiarygodne źrodła? Bo sie zaraz z .e.s.r.a.m. ze śmiechu :/

Gość gość
jakis blog.pl, red. Adam Kołaczek...... ja pir-dole to rzeczywiscie wyrocznia, co podałaś

Gość gość
takich artykuylow jest na peczki moja droga.

Gość gość
chyba czytac nie umiesz,artykul jest na blogu ale autor artykulu jest inny poza tym artykul ma mnostwo zrodel do tekstow medycznych i badan, ale jak sie nigdy nie czytalo takich tekstow to nie wiesz nawet jak sie do niego zabrac. ponadto podalam wiecej niz jeden link czytac w innym jezyku niz polski nie umiemy?

Gość gość
Szkoda ze w tych waszych propagandowych tekstach nie ma wzmianki ile dzieci zmarło bo nie było szczepionych !

Gość gość
gwarantuje ci ze jesli jakies dzieci zmarly bylo ich tysiace razy mniej od tych co zmarly w wyniku powiklan poszczepiennych.

Gość gość
Nie możesz dać mi takiej gwarancji ;) właściwie nikt nie może , mój miesięczny maleć ma za chwilę pierwsze szczepienia w ośrodku zdrowia , ale jak czytam wszystkie za i przeciw to już sama nie wiem , chyba zaszczepię

Gość gość
tylko w stanach zjednoczonych rocznie srednio umiera 20 000 dzieci z powodu powiklan poszczepiennych, w Niemczech jest 250 000 niezaszcepionych dzieci, w Austrii 350 000, od dwudziestu lat zadne niezaszczepione dziecko w tych krajach nie umarlo na chorobe zakazna na ktore sie szczepii. Jesli twierdzisz ze niezaszczepieni umieraja to powiedz gdzie, bo jakos nie ma doniesien ze niezaszczepieni padaja jak muchy bo nie zostali zaszczepieni natomiast smiertelnosc z powodu powiklan poszczepiennych jest ogromna.

Gość gość
A skąd wzięłaś te dane ?

Gość gość
A my mieszkamy w Polsce a nie w ,,jułesej ,,

Gość gość
ta mądralińska od linków to bez komentarza.... dla niuni to są źródła a skąd? Bo wg mnie z d**y wyjęte. W necie mozna do woli wklejać, pisać itd, a dla niej to są źródła. Kochana już byłam w łazience się wypróżnić

Gość gość
wszystkie mają dane, artykuły :) fiu fiu pogratulować inteligencji

Gość gość
skseruj mi Twoj dyplom studiow wyzszych to moze w to uwierze, a nie jakies dyrdymnały. Boze jakia głupia laska

Gość gość
Jak jest tylko wzmianka odnośnie szczepień,pojawia sie nawiedzona od USA,Austrii i Niemiec i wiecznie wkleja ile to dzieci nie zmarło po szczepieniach od 1991 roku.

Gość gość
No ale przez to są takie dokształcone i świadome ..........

Gość gość
wy za to jakie wyksztalcone, wspominane dane sa dostepne w necie to oficjalne rzadowe dane, dla ciemnoty to dyrdymaly.

Gość gość
Jasne jasne , bo rządowi najbardziej zależy żeby nie szczepić dzieci