Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość x

Jak zacząć szukać pracy po dłuuuugiej przerwie? pomocy

Polecane posty

Gość gość x

witam , całe swoje młode lata poświęciłam mężowi i dzieciom i teraz tak naprawdę jest mi ciężko zacząć znaleść pracę bo przeważnie pada pytanie o doświadczenie o dzieci i wtedy ..oddzwonimy a tak naprawdę telefon milczy . Zacznę może od początku mam 28 lat skończyłam Szkołę Zawodową z zawodem sprzedawca i ze zdanym egzaminem teoretycznym i praktycznym ,potem ukończyłam Liceum dla Dorosłych no i zdana matura, między czasie zrobiłam prawo jazdy kat . B . Pracowałam dorywczo przy świętach ale nic stałego prócz praktyk 2 lata . Szukam pracy jako kierowca ale często na tablicy w ogłoszeniach szukają kierowców na samochody ciężarowe ,-jako sprzedawca też lepiej nie jest ponieważ pracodawca słysząc , że mam trzy córki ;-) ...hmn... myśli i potem'' skontaktujemy się z panią ''a ciekawe jak bym to zataiła czy by mnie przyjęli...? ;-) Naprawdę po kilku latach przerwy nie jest tak łatwo wrócić do obiegu...niestety Proszę doradźcie coś ...

Gość gość
znaleźć oślico, a nie znaleść

Gość gość
To chyba pracodawcy powinni coś na ten temat powiedzieć albo pracownicy działów HR, bo to oni wiedzą, jak rekrutują i dlaczego niektórych odrzucają, nawet nie dając im szansy.

Gość gość
Może lepiej zamieścić to w dziale forum "praca"?