Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic z dziewczyną?? :(

Polecane posty

Gość gość

Witam. Sprawa wyglada troche skomplikowanie. Spotykam sie z dziewczyna już prawie rok , jesteśmy razem. Niedługo ma urodziny wiec chciałem kupić jej jakiś prezent , wyjść z nia na jakaś pizzę , ogólnie spędzić ten czas miło itp. A ona mi dzis mówi ze idzie sobie na impreze z koleżankami bo już sie umówila właśnie w te urodziny. Hmm cały mój plan poszedł gdzieś. Mówiłem jej o tym ze ten wieczór chce z nia spędzić. A ona na to ze sie już umówila itp. Co mam zrobic , pomóżcie ? Zostawić ja skoro skoro sobie idzie na impreze beze mnie czy co ??

Gość gość
I tak Cię kiedyś zdradzi. Takie są dziewczyny.

Gość gość
Nic nie jest skomplikowane. Jeśli nie zostałeś zaproszony na imprezę to trudno. Może to jest "babska" impreza. Tym bardziej jeśli się z nimi umówła zanim Ty ją zaprosiłeś. Ty możesz "nadrobić" w innym dniu. A może dziewczyna nie przywiązuje aż takiej uwagi do obchodzenia urodzin?

Gość gość
no własnie mój chłopak sie na mnie obrazil w dzien urodzin bo wzielam jego i 2 przyjaciółki na piwo a on chciał spędzic ten czas ze mna, chciał isc do restauracji i takie tam... bez sensu ja nie przywiązuje jakies większej wagi do dnia moich urodzin, dzien jak co dzien ...

Gość gość
Umow sie z druga

Gość gość
tego misiaczka to nie słuchaj bo to 23 letni prawiczek ktory nie moze zdac matury z matematyki od kilku lat, nie ma pracy i znajomych. On na niczym sie nie zna a juz na bank na związkach

Gość gość
Nic specjalnego. Olała Cię, ty też ją olej- na zawsze.