Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie powinienem o niej myśleć

Polecane posty

Gość gość
Nadmiar zbiegów okoliczności :-)

Gość gość
może tu jestem :) a tobie w dalszym ciagu brakuje jaj :D gdybys sie postawił wtedy to nie miał byś teraz takich myśli. mam nadzieje, ze to się pogłębi, bo dokladnie wiedzialam, ze tak sie stanie.

Gość gość
Poza tym, wierząc że rozmawiasz z nia, psujesz to, co jest między Wami. Oczekujesz od niej odpowiedzi i ..coś dostajesz, ale nie wiesz od kogo. Potem myślisz, czy była i czy czytała.A gdzie realne życie? Zależy Ci na niej? Jeśli tak, to działaj w realu, a nie bazuj na tym, co ktoś Ci tu napisze podając się za nią. Chyba że boisz się konfrontacji i wolisz..przypuszczenia. :)

Gość gość
Masz racje, jestem tutaj i czuje ze ty tez :) Ja tez nie moge o Tobie zapomniec, poza tym ciagle mi o sobie przypominasz.

Gość gość
Ale to ze z nia jestes nie poprawia naszej sytuacji.

Gość gość
chooy z innymi, wiem, ze jestem najlepsza z nich wszystkich, dla ciebie szczegolnie ;) zadna konkurencja. i tak to o mnie marzysz

Gość gość
CD 20:58 : I co teraz? Ona, czy nie ona? Która z tych wypowiedzi jest jej? Chłopie, nie funduj sobie prania mózgu, tylko porozmawiaj z nią na żywo. A Ty, dziewczyno o której myśli autor, jeśli tu jesteś i chociaż trochę go lubisz/lubiłaś, zachowaj się rozsądnie i porozmawiaj z nim w innym miejscu. Nie tutaj. Publiczne wywlekanie tego, co Ci w nim przeszkadza. Jeśli to Ty, to raczej nie jest Ci obojętny skoro odpowiadasz w ten sposób. To nie jest normalne, ale autor zdecyduje, czy chce trafić do wariatkowa. Jesteś na dobrej drodze.. Sory. Przemyśl to!

Gość gość
20;59 i 21;01 to prawdziwe i moje posty( kobieta ).

Gość gość
za późno na rozmowy :D możemy zostać współpracownikami co najwyżej. za odpowiedni wysoki procent

Gość gość
powiedz autorze cos wiecej jakies konkrety to powiem ci czy to ja

Gość gość
Dlaczego nie powinienes autorze o niej myslec? Masz kogos?

Gość gość
Ciewake co to znaczy 'brzydko sie zachowala' tutaj pisze dużo osób, podobna sytuacja i tyle. niemożliwością jets odnaleźć tu kogoś

Gość gość
Każdy jako "gość". Radzę uważać. Dystans.

Gość gość
A po czym stwierdzileś że ona tu jest? Równie dobrze mogę to być ja.

Gość gość
Autorze, jesteś? Wiesz, co Ci radzę. Nie pisz tutaj co zrobiła, jeśli myślisz że tu jest. Ona Cie rozpozna, a Ty nic nie zyskasz. Myślisz, że dzięki temu miejscu masz z nią kontakt, ale..która to ONA? Wiesz co do Ciebie czuje? Ale od niej, nie z kafe. Wiesz, że Cie lubi? Zależy jej? Tego się trzymaj, tego co wiesz od niej samej. A jak nie wiesz, to zapytaj wreszcie.

Gość gość
Kros tu sie podszywa. Skad wiem ze tu bywa ;) ? Po prostu wiem i tyle nic wam do tego. Koniec tematu zamykamy bo spam.

Gość gość
Autorze, masz kogos? Bo mi tez sie wydaje ze tu jestes.

Gość gość
Skoro ci się wydaje, to nie ja ;) nie wiadomo kto więc nie wkręcajcie się laski.

Gość gość
POWIEDZ CO TAKIEGO BRZYDKIEGO ZROBIŁA?s

Gość gość
O kolejna :D znam ją. Ona jest nie poważna ;) sorry kochana ale z tobą nie będę prowadził konwersacji.

Gość gość
Kogo znasz?

Gość gość
S jak skowronek

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
Dlaczego nie będziesz prowadził ze mną konwersacji i skąd mnie znasz..dlaczego twierdzisz że jestem niepoważna?S

Gość gość
A może S jak SKARBIE?

Gość gość
wow cóż za pytanie retoryczne..skąd mam wiedzieć?s

Gość gość
Na mnie też bardzo ważna dla mnie osoba mówiła kiedyś SKARBIE. Szkoda że już jej nie mam.

Gość gość
odp.dla kogo skarbem ,dla tego skarbem:-)s

Gość gość
Życie uczuciowenie powinienem o niej myśleć Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat nie powinienem o niej myśleć Poprzednie 12 3 Następne gość dziś może tu jestem usmiech.gif a tobie w dalszym ciagu brakuje jaj smiech.gif gdybys sie postawił wtedy to nie miał byś teraz takich myśli. mam nadzieje, ze to się pogłębi, bo dokladnie wiedzialam, ze tak sie stanie. gość dziś Poza tym, wierząc że rozmawiasz z nia, psujesz to, co jest między Wami. Oczekujesz od niej odpowiedzi i ..coś dostajesz, ale nie wiesz od kogo. Potem myślisz, czy była i czy czytała.A gdzie realne życie? Zależy Ci na niej? Jeśli tak, to działaj w realu, a nie bazuj na tym, co ktoś Ci tu napisze podając się za nią. Chyba że boisz się konfrontacji i wolisz..przypuszczenia. usmiech.gif gość dziś Masz racje, jestem tutaj i czuje ze ty tez usmiech.gif Ja tez nie moge o Tobie zapomniec, poza tym ciagle mi o sobie przypominasz. gość dziś Ale to ze z nia jestes nie poprawia naszej sytuacji. gość dziś chooy z innymi, wiem, ze jestem najlepsza z nich wszystkich, dla ciebie szczegolnie oczko.gif zadna konkurencja. i tak to o mnie marzysz gość dziś CD 20:58 : I co teraz? Ona, czy nie ona? Która z tych wypowiedzi jest jej? Chłopie, nie funduj sobie prania mózgu, tylko porozmawiaj z nią na żywo. A Ty, dziewczyno o której myśli autor, jeśli tu jesteś i chociaż trochę go lubisz/lubiłaś, zachowaj się rozsądnie i porozmawiaj z nim w innym miejscu. Nie tutaj. Publiczne wywlekanie tego, co Ci w nim przeszkadza. Jeśli to Ty, to raczej nie jest Ci obojętny skoro odpowiadasz w ten sposób. To nie jest normalne, ale autor zdecyduje, czy chce trafić do wariatkowa. Jesteś na dobrej drodze.. Sory. Przemyśl to! gość dziś 20;59 i 21;01 to prawdziwe i moje posty( kobieta ). gość dziś za późno na rozmowy smiech.gif możemy zostać współpracownikami co najwyżej. za odpowiedni wysoki procent gość dziś powiedz autorze cos wiecej jakies konkrety to powiem ci czy to ja gość dziś Dlaczego nie powinienes autorze o niej myslec? Masz kogos? gość dziś Ciewake co to znaczy 'brzydko sie zachowala' tutaj pisze dużo osób, podobna sytuacja i tyle. niemożliwością jets odnaleźć tu kogoś gość dziś Każdy jako "gość". Radzę uważać. Dystans. gość dziś A po czym stwierdzileś że ona tu jest? Równie dobrze mogę to być ja. gość dziś Autorze, jesteś? Wiesz, co Ci radzę. Nie pisz tutaj co zrobiła, jeśli myślisz że tu jest. Ona Cie rozpozna, a Ty nic nie zyskasz. Myślisz, że dzięki temu miejscu masz z nią kontakt, ale..która to ONA? Wiesz co do Ciebie czuje? Ale od niej, nie z kafe. Wiesz, że Cie lubi? Zależy jej? Tego się trzymaj, tego co wiesz od niej samej. A jak nie wiesz, to zapytaj wreszcie. gość dziś Kros tu sie podszywa. Skad wiem ze tu bywa oczko.gif ? Po prostu wiem i tyle nic wam do tego. Koniec tematu zamykamy bo spam. gość dziś Autorze, masz kogos? Bo mi tez sie wydaje ze tu jestes. gość dziś Skoro ci się wydaje, to nie ja oczko.gif nie wiadomo kto więc nie wkręcajcie się laski. Inne tematy z tej kategorii znowu to zrobil pomocy! Czy nie mam prawa? gość dziś POWIEDZ CO TAKIEGO BRZYDKIEGO ZROBIŁA?s gość dziś O kolejna smiech.gif znam ją. Ona jest nie poważna oczko.gif sorry kochana ale z tobą nie będę prowadził konwersacji. gość dziś Kogo znasz? gość dziś S jak skowronek gość dziś dlaczego? gość dziś Dlaczego nie będziesz prowadził ze mną konwersacji i skąd mnie znasz..dlaczego twierdzisz że jestem niepoważna?S gość dziś A może S jak SKARBIE? gość dziś wow cóż za pytanie retoryczne..skąd mam wiedzieć?s gość dziś Na mnie też bardzo ważna dla mnie osoba mówiła kiedyś SKARBIE. Szkoda że już jej nie mam. gość dziś odp.dla kogo skarbem ,dla tego skarbemusmiech.gif s

Gość gość
Jeśli mówiła to chyba ,nie bez powodu no nie?.Jak spędziliście wieczór,bo ja bardzo miło...na skokach byłam ale drugą serię odwołali,jeden facet koo mnie spadł z drzewa i chyba połamał kręgi,był nieprzytomny(oczywiście był pod wpływem alkoholu dlatego spadł z tego drzewa ...z wysoka)zabrała go karetka.s