Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiele zmienilo się w waszym życiu po wyjściu za mąż?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja mam wrażenie, że odkąd jestem w tym związku, stałam się inna, bardziej leniwa, ciągle siędze w domu (mąż nie jest imprezowiczem i nigdy nie był, duuuzo pracuje do pozna i wiecznie zmeczony), najgorsze, że przeprowadziłąm się do obcego miasta i jeszcze nie poznałam dobrych znajomych/nowych przyjaciół, by z nimi spędzać czas. Więc tylko dom-praca-dom. Dawniej wychodziłam ze znajomymi, chcialo mi sie jakies kursy, sporty, muzea, itd, teraz nic. Mąż ma 36, ja 28 lat, jesteśmy razem 5 lata a mieszkamy razem od slubu czyli już poltora roku.

Gość orgasm pasmowy
Jak sie ma 2 lewe ręce i nie pracuję to nic dziwnego ze Ci nudno.

Gość gość
Masz internet, to popatrz, co ciekawego się dzieje w twoim miescie. Zapiszcie się oboje na kurs tańca.

Gość gość
Pracuję na pełny etat, czytaj ze zrozumieniem. On nie lubi tańczyć.

Gość gość
Zróbcie sobie dziecko to też ci się nie będzie chciało wychodzić. Sprawdzone, niestety własnoskórnie...

Gość gość
Nie wiele się zmieniło. Jeśli tak, to na lepsze bo mam kompana. Mamy wspólne pasje i zainteresowania, a także swoje własne. Są dni kiedy siedzimy w domu (pogoda do kitu) i dni (weekend) kiedy jedziemy w nieznane i nie obchodzi nas do kąd. Nie lubimy rutyny. Rutyna wszystko zabija i rodzi nudę. Pozdrawiam