Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziaz20

Jak w prosty sposób zadowolić mężczyznę :) Ja to wiem

Polecane posty

Mój facet nie zamknął strony w komputerze i zobaczyłam jego wpis na jednym z forum. Zobaczcie w jak łatwy sposób można go zadowolić :) Możecie i wy spróbować. Duma mnie rozpiera :) "Moi drodzy chciałbym się z Wami czymś podzielić. Na święta dostałem od mojej ukochanej mały, drobny i wręcz minimalistyczny prezent Po rozpakowaniu okazał się być portfelem. Pomyślałem sobie po co mi portfel jak mam swój i to jeszcze w niezłym stanie. Byłem wręcz nawet zbulwersowany, że wydaje niepotrzebnie pieniądze na rzecz którą mam ale z perspektywy użytkowania cofam wszystko co złego na nią pod nosem mruczałem Dlaczego? Dlatego, że ten portfel okazał się fenomenalny. Zawsze denerwowało mnie to, że mając go w kieszeni po prostu mi przeszkadzał. Ani kucnąć ani usiąść, zawsze trzymałem go w ręce nie jeden raz o mały włos bym go zostawił. A ten wkładam do kieszeni i nawet go nie czuję a mieści w sobie wszystko co co miałem w swoim starym, dużym portfelu. Jeżeli mam uratować komuś życie tak jak uratowała mi go moja żona tak małą rzeczą to pomyślałem sobie że niejednemu z was też może uratować Ja dostałem dokładnie ten model http://slimwallet.pl/produkty/secrid/mini-wallet/secrid-miniwallet-original-dark-brown-80 Jeżeli macie jakieś inne sprawdzone małe portfele podajcie je w komentarzu a nóż się komuś spodoba. "

Gość gość
haha a ja myslalam ze wystarczy dac jesc ;)

Z jedzenia też się cieszy tylko dostaje je codziennie. Jakby codziennie jakieś prezenty dostawał to pewnie też ten uśmiech byłby taki byle jaki :)

Gość gość
No to gratulacje autorko zaspokoilas mezczyzne:)

Gość gość
reklama, nie wstyd Ci. to reklama, sama sobie napisala te swiadectwo fuu

Gość gość
wez nie reklamuj bo i tak nikt tego twojego badziewia nie kupi!