Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybamiposzła

Pęknięta szyba w aucie

Polecane posty

Gość gość
Mi pękła szyba dwa dni przed weselem brata, byłem załamany, że nie będę miał czym pojechać. Odstawiłem samochod do www.autoszyby.elblag.pl i zrobili mi wszystko jak trzeba i to bardzo szybko, super!

Gość gość
Obawiam się, że w takim wypadku nie ma innej rady, jak zwyczajna wymiana szyby. Może brzmi to groźnie, jednak nie masz o co się martwić! http://www.przyciemnianie-szyby.pl/ wymieniali ostatnio szybę dla mnie, zajęło im to dosłownie sekundę. A co najważniejsze, wszelkie koszta okazały się bardzo niskie. :)

Gość gość
Pękniętą szybę w samochodzie trzeba jak najszybciej wymienić. Od siebie mogę wam polecić www.euro-glass.pl Zajmują się wymianą szyb w samochodach. Oferują też przyciemnianie szyb. Sama z tego skorzystałam. Powierzoną pracę wykonali szybko i dokładnie.

Gość gość
CO do szyb Fuayo to ja wymieniłem teraz w swoim aucie- miałem ryse po odbiciu kamienia i powiem Wam ze jest super. Teraz nawet jak coś obije się o szybe to nie ma tak jak kiedys ze od razu jest ryska i zaczyna pękac. Jednak jakość mówi sama za siebie.

Gość gość
Jeżeli mieszkacie w Elblągu lub okolicach to mogę wam polecić firmę www.autoszyby.elblag.pl Zajmują się naprawianiem i wymienianiem szyb w samochodach. W moim wymieniali przednią szybę. Szybko wykonali swoją pracę i w dodatku bardzo dokładnie.

Gość gość
Jeśli o Nowy Sącz chodzi to dobra firma to http://www.jkszyby.pl/ Zajmują się naprawa, wymianą, przyciemnieniem czy polerowaniem szyb. Firma bardzo w porządku, wszystko solidnie wykonali, szyba jak nowa. Mieszczą się przy Emilii Plater.

Gość gość

Poproś ich autoszyby.info/, to ci znajdą odpowiednią szybę i będziesz mógł od razu wymienić na gwarancji montażowej. Jeszcze przyciemniałem u nich szyby. Wyszło tanio i bardzo elegancko. Auto nabrało charakteru. Z tego, co sprawdzałem sam kiedyś to mają wyłącznie pozytywne opinie i to się potwierdza.

Gość gość

Poproś ich autoszyby.info/, to ci znajdą odpowiednią szybę i będziesz mógł od razu wymienić na gwarancji montażowej. Jeszcze przyciemniałem u nich szyby. Wyszło tanio i bardzo elegancko. Auto nabrało charakteru. Z tego, co sprawdzałem sam kiedyś to mają wyłącznie pozytywne opinie i to się potwierdza.

Gość gość

Jeżeli poszukujecie sprawdzonej firmy, która zajmuje się wymianą szyb samochodowych to polecam wam skontaktować się z www.auto-szyby-swidnica.pl Sam korzystałem z ich usług i wiem że mają doświadczenie w naprawianiu i wymienianiu szyb samochodowych.