Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo z forum kochacie?

Polecane posty

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki X Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość Lew szybki
Wadi pisuje czasami pod nickiem "wygrany ",bo "Lew szybki"jakos mi juz nie podchodzi.Napisałem pod spod " Lwa"bo pod tym mnie znacie. Cos ostatnio wulgarnie sie zrobilo na kafe :-(

Gość Lew szybki
Kusza, zboczeńcem nie jestem :-(

@Lew szybki Boze ile to czasu minelo:) Myslalem ze juz znikneles na dobre:) Jak tam twoj harem lwic pod kontrola? Czy duzo konfliktow miedzy nimi bo zazdrosne nawzajem o siebie:)? Ciezko masz robote bo jak wiadomo lwica dobrze nie zerznieta chodzi skwaszona:( A jak masz w haremie z cztery to juz jest troche roboty:)

Gość Lew szybki
muszka trzymam za słowo.Lubię dużo i długo.:classic_cool:

@Lew = Wygrany No i jeszcze teraz dowiaduje sie ze byles jako gosc na moim Temacie i nawet sie nie przyznal;es kim jestes:)

Wygrany:) Ładnie:) Forum traci na uroku, ale nie kiedy ja tu z dziewczynami pisze:p

Gość Lew szybki
wilku pisałem u Ciebie pod nickiem "wygrany"i u widma w temacie.

Gość Lew szybki
Tak jest muszka dawac wszystko!:classic_cool:

Klasyczne miłosne odurzenie Cię odpadło Kuszo. Ewentualnie strach przed ołtarzem:D

Gość Lew szybki
Nie pisałem ,bo się atmosfera popsuła ,wiec wdepnąłem na temat widma,potem troche do wilka. Ale ostatnio trollowanie przybrało na sile,rozumiem smieszne komentarze,krytykę ale wulgarne wyzwiska to troche za duzo.:-(

Gość Lew szybki
No nie gdzie zaczynam pisac to zaraz jestem posądzany ze mam niebieski nick(nie posiadam go)teraz juz zostałem zboczencem lub nie normalnym :-( Kusza bez urazy,osadzanie kogos kogo sie nie zna w taki sposób nie jest miłe.:-( Pisze na forum by się odstresowac,nie jestem biznesmenem mieszkam w Polsce, kazdy potrzebuje sie oderwac troche od rzeczywistosci....

Gość gość
A jaka jest definicja zboczenia i kto decyduje, co nim jest? ;)Witaj Lwie, dawno Cię nie widziałam :)gość dziś mówisz - masz, jest i Eve :P

Gość Lew szybki
muszko to że was chciałem zjeśc to nie znaczy ze zjadam ludzi.:classic_cool:Moje ulubione danie to lasagne .:-D wadi ciekawska ma moc?:-)

Nie: hetuja z orange. Tylko: Hejtuja orange. Diabeł tkwi w szczegółach:)

Gość Lew szybki
Witaj EVE.Zboczeniec zjada ludzi:classic_cool:

@Lew Kusza nie chciala ci sprawic przykrosci:) Uwierz mi:) Co Ty taki mieciutki sie zrobiles wez lepiej Kuisze ostro bez pytania o zgode jak na Lwa przystalo:) To jej zaraz handra przejdzie widac ze dzisiaj tego potrzebuje:) Dlatego jest taka rozczarowana ze nie jestes "zboczencem" ktory by ja wzial ostro bez pytania o zgode:) Bo ona uwielbia akurat takich "zboczencow" i najlepiej zeby byli przystojni:)

Gość gość
czemu nikt nie napietala na ta lesbe kusze??? to was nie zastanawia:D