Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo z forum kochacie?

Polecane posty

Gość gość
hahah, niezła spławka namolnej baby :P Jesteś cool :D

Gość gość
Gościu, zaloguj się ;) I też się chwilę pobaw (mniej spiny i mniej traktowania tego serio) :) 🖐️

Gość gość
Buntownika

Gość gość
Na pytanie w temacie.... KOKE 🌻 ❤️ :-D 🖐️

Gość gość
Koke ma cie w duuuuuuupcie on wszystkie kocha :-P

Gość gość
bez obrazy kogokolwiek JAK można kochać kogoś z forum ? że niby platonicznie...? jeżeli tak to masz 13 lat autorko/autorze topiku a to jest forum erotyczne bez komentarza

Autor tematu miał zapewne na myśli nie tyle miłość co zauroczenie obrazem osoby piszącej na forum. A obraz ten tworzymy sobie sami na taki wzór jaki chcemy i jaki jest dla nas najbardziej sugestywny.

Gość gość
Trafne spostrzeżenie i dlatego temat powinien mieć tytuł. Fatalne zauroczenie, odcinek 1230 ;) Komu, komu bo idę do domu ? Trzy pięćdziesiąt, za talizman przeciw urokom forumowym ;) To niezbyt wygórowana cena, jak sądzę. ;)

Gość gość
Kochac taki wirtualny obraz, zludzenie, marzenie, wytwor wyobrazni... forum, a ja to przenioslam do rzeczywistosci, do reala i jestem z facetem stad! Jest prawie idealem, a na forum bawi sie w macho :-D:-D kochamy sie ❤️ kto ma wiedziec, ten wie kto z kim i gdzie :-) 🖐️

Gość gość
Mad ;) nie chcę fortuny. Pieniądze szczęścia nie dają i sama mam sentyment do pewnej osoby z forum, ale nie nazwałabym tego zauroczeniem. Słowa to za mało ;)

Gość gość
Spotkalem sie w realu z babka z ero, moze by cos z tego bylo, ale... podjezdza terenowy samochod w umowione miejsce, wyskakuje laska, szatynka, wlosy do pasa, zgrabna, szczupla, jeansy, koszulka:-) inteligentna, wyksztalcona, bezdzietna panna, zabrala mnie na kolacje, ale nic z tego, nie moglem sie przelamac, ona chyba tez myslala, ze ja... Ona ma 48 lat, pisze tu na niebiesko, jesli to czytasz :classic_cool: jestes w wieku mojej matki :-)

Można mieć sentyment, sama mam powiedzmy "słabość" do jednej osoby z forum ale do zauroczenia to daleka droga. To już wyższy stopień wtajemniczenia, zaangażowania, bliskości etc. A co do ideałów...ideały są nudne bo przewidywalne:)

gość Czegoś nie rozumiem a mianowicie kwestii wieku. Umówiłeś się, więc wynikałoby z tego że pisaliście ze sobą i nie wymieniliście między sobą informacji o swoim wieku? Niepojęte wręcz:)

Gość gość
Napisala, ze ma tyle lat na ile sie czuje, jest jak wiosna, cos w tym stylu, wiec uznalem, ze pasuje do mnie, nie spytala mnie o wiek... potem mowila, ze wydawalo jej sie, ze pisze z odrobinke starszym mezczyzna, smiala sie z tego, ze tak to wyszlo..:-)

"Tyle lat na ile się czuje"....dobry, stary sprawdzony slogan:) Dobrze gdy z takich nieporozumień wynikają sytuacje wywołujące uśmiech na twarzy, gorzej zaś gdy ktoś jest rozczarowany i pokazuje swoje niezadowolenie a winien jest sam sobie. Ile osób tyle zapatrywań:)

Gość gość
Ja sie troche rozczarowalem, bo dziewczyny nie znalazlem, ale teraz moge powiedziec, ze zycie mnie nauczylo, jakie niespodzianki mozna spotkac:-) jestem duzo madrzejszy. Tak mi sie wydaje. Ogolnie to tylko nieporozumienie, mimo zmieszania babka wybrnela z tej sytuacji znakomicie, wesola byla...

Postawa i zachowanie owej kobiety świadczą o jej dojrzałości i klasie. To atuty same w sobie:)

i dużym doświadczeniu. Zapewne nie tylko w wychodzeniu z z kłopotliwych sytacji obronną ręką:classic_cool: doopa z ciebie

Gość gość
dobranoc mała 😘

Gość gość
Nie ma cie od paru dni a ja tęsknie za tobą :O jestes moim ukochanym żeglarzem :)

Gość gość
Tęsknie moja mała ❤️

Gość gość
Małą rudą z jej poranną jajecznicą :-)

Gość gość
Kocham Cię Panie Sz :)

Gość gość
Mała Ruda L. Bosko się w...sz. :-)

Gość gość
Kocham wszystkie dziewczyny z forum :D

Gość gość
Jakie lejce...taka jazda Jaki woźnica... taka jajecznica ;-)

Gość gość
Tu się nie kocha.Tu się ru/cha!