Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebecka7

szybkiGrosz pozyczki bez BIK

Polecane posty

Gość rebecka7

Czy to prawda, że na www.szybkigrosz.pl dostanę pożyczkę nawet jak mam komornika na głowie?? wiem że to pozyczka mniędzy mna a inwestorem, a strona to taki posrednik... szukam jak najwiecej info

Gość leukadia122
ważne, że udzielają pozyczek osobom z komornkiem ;) czasem różne sytuacje sie zdarzają, ale oni nikogo nie przekreslaja

Gość bron76
SzybkiGrosz.pl to chyba jakas nowa firma pozyczkowa ? No cóż, kazdy chce jakoś zarobić ;) ale moge polecić, znajoma sie z nimi kontaktowała i dostała pozyczkę 2tys ;)

Gość noname22
Sam zainteresowałem się stronką http://szybkigrosz.pl i powiem tak: -pozyczki tam dostaja wszyscy - nawet sa dla zadluzonych -minimum formalnosci

Gość wieska655
W sumie na fajnej zasadzie to wszystko jest ;) wypełniasz sobie wniosek i czekasz ;) nikt cie nie pyta na co chcesz kasę ;) szybkigrosz.pl

Gość mysiapysia12
Szybkigrosz.pl to portal pozyczek prywatnych. Na nim możesz zgłosić potrzebe pożyczki i wtedy prywatni inwestorzy się do Ciebie zgłoszą. Sam portal Ci pożyczki nie udzieli bo jest tylko po to by Ci ułatwić kontakt z prywatnymi osobami (nie inscytucjami)

Gość kingaoleszczuk
to sie w sumie nawet bardziej opłaca, bo sama sobie moge ustalic ile chce pozyczyc i wybieram oprocentowanie ;) dobreeee

Gość gość
szczegóły musisz ustalić z samym inwestorem wiadomo ze jemu to się musi opłacać nikt ci za darmo nie będzie pożyczał ale i tak na szybkigrosz jest taniej niż gdzie indziej

Gość gość
złożyłam wniosek na szybkigrosz potem pojawił się inwestor uzgodniliśmy warunki i oprocentowanie i dostałam 3 tyś

Gość gość
też złożyłam u nich wniosek chcę dostać 2tyś muszę szybko spłacić zaległą chwilówkę

Gość gość
brałam na szybkigrosz.pl pożyczkę na 4 tyś inwestor znalazł się już kilka dni po złożeniu wniosku a procenty sama mogłam nieco zmniejszyć

Gość gość
mi też szybkigrosz.pl udzielił pożyczki polecam wszystko szybko i sprawnie

Gość gość
dziś znalazłam inwestora polecam szybkigrosz moze nie było zbyt szybko czekałam 2 tyg ale się znalazł :)

Gość gość
ja również jestem klientem szybkigrosz polecam tę firmę

Przerażają mnie kłamstwa napisane w tym wątku :( x Kolejny raz przypominam, że szybkigrosz pożyczek nie udziela, a jedynie oferuje rozmowę ze swoim konsultantem, za ponad 460zł za godzinę . Ta rozmowa NICZEGO NIE GWARANTUJE ! x Za tą kasę, dzwoniący dostaje obietnicę, że jak zgłosi się do szybkigrosz ktoś, kto będzie chciał pożyczyć dzwoniącemu pieniądze, to szybkigrosz ich skontaktuje :D :D :D. Mieli DOSKONAŁY POMYSŁ na LEGALNE wydojenie naiwnych desperatów :D :D :D. A półgłówki i tak do nich zadzwonią :(.

Gość gość
szybkigrosz.pl pośredniczy w udzielaniu prywatnych pożyczek nie sprawdzają bik

Gość gość
na portalu szybkigrosz rejestruje się wielu prywatnych inwestorów wystarczy złożyć wniosek

Gość gość
Szybkigrosz to złodzieje i oszuści nie radze mieć z, tymi złodziejemi nic do czynienia.