Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werpee8

szybkigrosz.pl pozyczka bezbik to prawda??

Polecane posty

Gość werpee8

jestem zainteresowana pozyczka u nich tzn u inwestora ;) szukam informacji o nich, nie chce zle trafic

Gość jagodadec
SzybkiGrosz.pl to portal który posredniczy tylko w udzielaniu pozyczek. Tam wypełniasz wniosek i czekasz aż inwestor - osoba która udzieli Ci pozyczki się odezwie do ciebie ;) nie trwa to długo, czasem od razu dzowni czasem po kilku godzinach lub na drugi dzien. no ale sądzę, że warto

Gość martynkalbn
zle nie trafisz ;) warunki sama ustalasz. zawsze mozna sie dogadac z inwestorem, a szybkigrosz.pl pomaga zalatwić wszystkie formalności, sama wypelniłam wniosek i czekam

Gość Erykar
Czy to ten wniosek http://eszybkigrosz.pl/application trzeba wypełnić?? Sama przeczytałam wiele poztywnych opinii o SzybkiGrosz że postanowiłam siegnąc po pozyczkę ;) ale od wczoraj od 21 nikt nie dzowni i moze coś zle zrobiłam??

Gość goskakrk55
Erykar- o 21 to pewnie inwestorzy juz nie chcieli dzownić ;) spokojnie portal SzybkiGrosz.pl wrzucił Twój wniosek do bazy i ktos na pewno się odezwie ;) sama czekałam 2 dni na telefon i nagle zadzwoniło 4 gości hehe nie wiedziałam którego wybrac ;)

Gość gość
w doopie mam pozyczki

Gość mikus765
im zalezy na dobrych opinia i zadowoloeniu klienta ;) spokojnie pewnie portal szybkigrosz.pl dodał Twoj wnosek po 21 i juz nikt nie chciała dzownic tak poźno tak jak wpsomniał to ktoś wyżej, to solidna firma na pewno zadzownią

Gość magziel33
ja też czekałam parę godzin zanim ktoś zadzwonił ;) maja pewnie sporo roboty, ale do kazdego zawsze oddzwaniają, wiem bo pytałam pani konsultant :D

Gość gość
Bier pozyczki to komornik cie szybciutko z chałupy na bruk wypierdzieli:-) i tylko majtki i rajtki ci na tylku zostawi:-)

Gość gość
prawda w szybkigrosz nie sprawdzają bik ja dostałam u nich pożyczkę mimo ze moja sytuacja w bik nie wygląda dobrze

Gość gość
A o ile mozna sie u nich steac?a bezrobotny tez ma szanse?z pewnym ze niedlugo dostajie umowe

Gość gość
Jedyne co mozna dostac dzieki szybkigrosz to wysoki rachunek za rozmowe z nimi

Gość gość
a to chciałeś pożyczkę za darmo ? na szybkigorsz i tak jest taniej niż w innym miejscach

Gość gość
Ludzie są DURNI :(. SzybkiGrosz naciąga ich na połączenie telefoniczne w cenie: 7,69zł/min, nie gwarantując w zamian NICZEGO. Tylko prawdziwy idiota uwierzy, że ma zadzwonić, by zweryfikowali jego dane. Ciekawe po czym te dane sprawdzają? Zapewne po tonie głosu odgadują nazwisko, imię, adres i przychody rozmówcy :D. Wynika z tego, że albo oni są lepsi od Jackowskiego :D , albo płacący za to połączenie są KOMPLETNYMI DEBILAMI.

Gość gość
za darmo to nic nie ma ja dostałam pożyczkę na szybkigrosz.pl i w sumie jest taniej niż gdzie indziej a brałam już w kilku firmach

Dostałaś... chyba wynagrodzenie za pracę w w/w firmie :D. Strasznie dużo spamujecie na tym forum.

Gość gość
niektórzy to by chcieli pożyczki za darmo a najlepiej jeszcze jej w ogóle nie oddawać niestety tak dobrze to nie ma ale na szybkigrosz i tak jest taniej niż w innych miejscach

No pewnie, że taniej :D :D :D. Przecież NIGDY żadnej pożyczki nie dostaną, więc i odsetek płacić nie będą musieli :D :D :D. x Płacą tylko za rozmowę z konsultantem, która im niczego nie gwarantuje. x I to zdrowo płacą: ponad 460zł za godzinę .

Gość gość
na szybkigrosz.pl faktycznie nie sprawdzają bik ja mam komornika a i tak dostałam u nich 2 tys pożyczki

Gość wattyyy
Cała masa różnych kalkulatorów z pożyczkami krąży po necie, ale powiem szczerze że mam średnie przekonanie do takich wynalazków. Mam wrażenie że są sponsorowane. Z takich bardziej obiektywnych to na przykład strona http://odpowiedniapozyczka.pl robi dobre wrażenie. Przede wszystkim mają dużo pożyczek, nie ograniczają się do kilku, więc człowiek ma faktycznie wybór. Suwakiem można ustawić sobie parametry i od razu podstawić pod konkretne chwilówki, czy kredyty bankowe.

Gość jhinn
Można różne rodzaje pożyczek i kredytów znaleźć w zestawieniu na stronie http://odpowiedniapozyczka.pl. Mają oferty banków i parabanków. Jakiś miesiąc temu brałem u nich chwilówkę w związku z komunią syna i poszło sprawnie. Szybki wniosek, szybkie pieniądze, dogodny czas spłaty i najważniejsze, że nie doliczą mi żadnych odsetek.

Gość gość
Parę tygodni temu brałem pożyczkę od parabanku przez stronę odpowiedniapozyczka.pl i poszło okej. Udało się spłacić bez niespodzianek. Z resztą nawet jakbym miał jakieś opóźnienie to nie odbiło by się to jakimiś dużymi karami. Pieniędzy potrzebowałem na końcówkę miesiąca, bo niestety do wypłaty został tydzień a ja już prawie konto wyzerowałem...Błąd w obliczeniach ;-)