Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietkaNr36

Boję się iść do pracy

Polecane posty

Gość KobietkaNr36

Moja fobia społeczna doprowadziła do tego, że boję się podjąć pracę. Jestem po studiach, jest mnóstwo ofert dla osób z moim wykształceniem, ale ja obawiam się wysłać CV... Już raz pracowałam, ale na innym stanowisku i była to porażka, nie umiałam sobie za bardzo poradzić w tamtej pracy, fakt, że warunki były cięzkie... Nie wiem co robić, jak uwierzyć w siebie...

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Niedawno zalozylam podobny temat. Mam ten sam problem, widze ze sporo ludzi zmaga się z takim lękiem. No własnie-niska samoocena, brak wiary w siebie. Nie wiem, jak nam pomoc

Gość gość
jesli chcecie pogadac napiszcie na gg:40121622

Gość KobietkaNr36
To jest strasznie uciążliwe, naprawdę chciałabym pracować, poznawać ludzi... A tutaj co... Z takim nastawieniem naprawdę będą się ze mnie naśmiewać i odwrócą się ode mnie, bo nikt nie lubi zalęknionych i nieśmiałych osób... A z drugiej strony zdaję sobie sprawę z tego, ze jestem interesującą osobą i pracowitą i nie mam powodu do tego by nie wierzyć w siebie. Ale obecność obcych osób sprawia, że zapominam o swojej wartości i tylko "skulona czekam na atak". :(

Gość sdfsf24423321231
Ja też się boje - ci Jehowi tak mi się plączą pod nogami, tak mi włażą...że masakra. Tak jak by im ktoś za to plątanie płacił - tak strasznie są najęcie. Czy to jest celowe czy swojego życia nie mają? Ja ich odpycham a oni nadal swoje - stoją nad moją osobą jak kat. Jak by ich ktoś zaprogramował na stałe.

Gość gość
No ja juz 27 lat, to najwyzsza pora sie ogarnac. Niektorzy w moim wieku maja rodziny, stale prace i mieszkania. Gdyby ten lęk mnie tak nie paraliżował.