Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak oceniacie film pt Ida? Proszę uzasadnić swoją opinie

Polecane posty

Gość gość

Posty bez uzasadnienia będą kasowane przez administratora

Gość gość
ha ha ha, pocałuj mnie w du--pę, takie pytania to w szkółce były, spadaj

Gość gość
Sprzedam Opla

Gość gość
ja administratorowi siedzę na twarzy, także nie jest w stanie zrobić nic, nawet oddychać

Gość gość
nudny

Gość gość
Film nudny .Ładna muzyka i zdjęcia .No i jak kiedyś w ruskim filmie musiał być pociąg i harmoszka to teraz w każdym polskim ? filmie chłop który zabił siekierą Żyda .Niedlugo w polskich ? bajkach i filmach przyrodniczych też będzie chlop który siekierą zabija Żyda :-)

Gość gość
Mocno średni, da się obejrzeć, ale nie żeby go jakoś szczególnie wspominać, jak na polski jest niezły, ale zaczął mnie irytować przez to, że media tak się nim zachwycaja a nie ma czym, naprawdę. Poza tym film nie jest o nas - Polakach, wiec co to za reprezentacja "polskości" na arenie międzynarodowej? To tak jakby Brytyjczycy zrobili film o emigrantach-polakach i potem cieszyli się potem z nominacji (taka sytuacja nie miałaby nigdy miejsca). Tematyka "Idy" poruszana była już setki razy i mnie osobiście nie jara ciagłe wracanie do przeszłości, rozpamiętywanie, nostalgia, smutek, tragedia, bla, bla. Robią z niego wielkie dzieło a to zwykłe filmidło dla mas, pseudo-ambitne.

Gość gość
Ale właśnie dobre kino niezależne jest nudne:-) przynajmniej dla większości ludzi, którzy potrzebują mega silnych doznań w trakcie seansu:-D