Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OPIS BIEDRONKI rewelacja

Polecane posty

Gość gość

Biedronka -Zwana również "bożą krówką" to najbardziej nadziany kapustą skurwysyński owad świata. W całej Polsce ta podstępna kurwa otworzyła, aż 2400 hipermarketów, siana ma więcej niż diabeł liści. Kiedy wprowadza promocje na swoje sklepy, ludzie depczą się po mordach, aby na czas zdążyć do koszyka wyjebanego po brzegi Chińskimi podróbami, lub produktami które na allegro są w tych samych cenach. To właśnie tam, na 10 pierodolonych kas, otwarta jest tylko jedna. Kolejki wkurwinych mocherów i kobiet z dziećmi ciągną się aż po stoiska z mięsiwem czy nabiałem. Bardzo podstępna ściera - siana ma od chuja, a żywi się mszycami i innymi "minikutasami" pasożytującymi na roślinności. Lubi też opierdolić kawałek jakiegoś zielonego liścia, stawia często małe brązowe balasy, a dzieci kochają je za czarne kleksy na ich robaczych dupach.

Gość gość
ty sie lecz patolo

Gość gość
von dzifko

Haha, dosyć ciekawy opis. :D. Po części prawdziwy, aż za bardzo. Tą rywalizację najbardziej można zauważyć w okresie wszelakich świąt. Nie zapomnę jak musiałam z rana iść właśnie do Biedronki po coś, a ja nie dowierzam, bo ludzie "biją się" o pączki. xD. I tak, to było w tłusty czwartek. xD.