Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 234

Straciłam ciąże

Polecane posty

Gość gość
Twój organizm nie dał rady za pierwszym razem, ale za 2, 3 da i tą myślą się kieruj, jak ja, a zobaczysz że jeszcze będziesz szczęśliwa.

Gość ona234
łzy płyną ... myśli śpią przeklęta zimna noc ...

Gość gość
ja poroniłam 3 razy pod rząd,własnie konczy mi się krwawienie po ostatnim. Lyżeczkowanie mialam w 8 tyg i w szpitalu pytali, czy życzę sobie pochówek

Gość ona 234
mnie o to tez lekarz pytał tylko byłam w szoku i zgodziłam ze żeby szpital zają się zwłokami ,teraz żałuje ... mogłam mec grobek żeby iść i mieć miejsce żeby to wszystko jakość przeżyć ..

Gość ona234
nie wiem jak dajesz rade przechodzić to już po traz kolejny... ja właśnie się tego boję...

Gość gość
wiesz, troche mi latwiej bo mam juz 2 dzieci. Chcielismy miec trzecie, ale chyba sie poddaje. Moja psychika siada

Gość ona234
ściskam mocno i życzę żebyście jakoś to przetrwali ,czasami mam wrażenie ze w jakimś sensie rozumieją mnie dziewczyny które to przechodziły...

Gość gość
masz racje, ja tez kiedy jeszcze mnie to nie dotyczylo inaczej na to patrzylam, dopiero jak przezywa sie na wlasnej skórze jest zupelnie inaczej

Gość gość
A wiesz ja miałam tak ;urodziłam dwóch zdrowych synów nie było żadnych problemów \dwa lata różnicy \trzecią ciąże poroniłam i to była dziewczynka . Lekarz mi powiedział że często są takie przypadki że organizm kobiety może rodzić tylko jedną płeć ,a z drugą nawet nie pozwoli zajść w ciąże ,i ja jestem takim przypadkiem , wprawdzie zaszłam w ciąże ale bez żadnych przyczyn mój organizm odrzucił płeć żeńską a za trzy lata urodziłam zdrowego chłopca .

Gość ona234
dla Aniołkowatych mam wiersz Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym glosie po marzeniach w pył obróconych, sercu na pół złamanym i ramionach rozpaczliwie pustych po kołysankach nigdy nie wyśpiewanych, po nocach nieprzespanych, po imionach nie nadanych i łzach w ukryciu wylanych po smutku lepiej lub gorzej skrywanym po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy autorka Magda Węgłowska

Gość gość
przykre, ale prawdziwe

Gość gość
ja stracilamw 13 tyug.ale d o glowy mi tegonie pryszlo brac.sory ale to byly flaki i skrzepy.mocne krwawienie nikt nawet mi nie zaproponowal czy chce toz podlogi zebrac sory

Gość gość
też poroniłam w 11tyg, minął już rok a ja nadal o tym myślę. Teraz boję się zajść w ciąże bo boję się że będzie to samo ...