Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piszę z takim facetem i jest strasznie spokojny

Polecane posty

Gość gość
Wiesz co, mi też się tak wydaje. I niespecjalnie lubię ludzi, którzy się oceniają słowami 'ja jestem metalem, cyber gothem, punkiem' czy kimkolwiek innym. Na szczęście on się nie wrzuca do żadnej szufladki. Wspólny gust muzyczny owszem w jakiś sposób pomaga (jest coś wspólnego), ale niczego absolutnie nie gwarantuje.

Gość gość
Dobrze, że jest spokojny, tacy są najlepsi

Gość gość
Powiedz żeby się wyluzowal bo po co ma się spinac

Gość gość
No właśnie mimo że ja zawsze lubiłam muzykę, tworzącą leendy muzyki i jedną z największych subkultur, to nigdy nie potrzebowałam należeć do grupy punków. Nawet jeśli podzielam pewne ich poglądy. Widocznie dlatego, że ja miałam swój styl i rózne zainteresowania, nie było mi to potrzebne. A niektóre subkultury są tworzone tylko po to, żeby razem ćpać czy dokonywać jakichś przestępstw. dużo można o tym napisać. Oczywiście nie wszystkie, ale można wymienić tu niejeden przykład.

Gość gość
A może to dlatego, że gdybym chciała się zaliczać do sukultur według zainteresowań, to by tych subkultur nie nadążyli tworzyć. :-D Na poważnie, to miło jest spotkać ludzi, którzy lubią słuchać tego, co my, ale to zbyt mało, by powiedzieć, że ma się razem coś wspólnego. Dlatego może nie przemawiało do mnie nigdy wchodzenie do subkultur dla wspólnych priorytetów.

Gość gość
czesc co to jest flash player ?

Gość gość
"gość dziś Dobrze, że jest spokojny, tacy są najlepsi". Nie zawsze. To zależy na ile jest spokojny. Zbyt spokojni ludzie to zwykle ukryci narcyzi, którzy potem biją swoje żony czy mężów, zdradzają ich i okłamują.

Gość gość
"gość dziś czesc co to jest flash player ? Flash player to program do odtwarzania plików muzycznych. Nie słyszałeś o tym? To bardzo stary program.

Gość gość
może to dvpa

Gość gość
Cóż to za pytania ludzie zadają w moim wątku :) no właśnie mnie dziwi nadmierny spokój i ciut podejrzany się wydaje...

Gość gość
iluminacja_ dziś Co za baby... Jak spokojny i po mordzie nie leje to juz nie pasuje usmiech.gif x Kobiety już takie są nic na to nie poradzimy :( Heh a później będą beczeć, że takie pokrzywdzone a mężczyźni są źli :P

Gość gość
Jeżeli nie rozumiesz, o co chodzi, to się nie udzielaj. Znam masę spokojnych facetów i nigdy na to nie narzekałam, ale ten jest wyjątkowo nietypowy. Ale najlepiej kogoś wrzucić do worka stereotypów i jeszcze koniecznie o napieprzaniu po mordzie napisac..

gość dziś Nie tylko z muzyki, często są wspólne zainteresowania, "religia" czy jej brak, podejście do życia. Ludzie przyłączają się z różnych powodów. Rzeczywiście niektórzy szukają identyfikacji. Ja też rozumiem te mechanizmy jedynie teoretycznie.

Gość gość
ja bym z takim nie wytrzymała, mój jest narwany :)