Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazroszczę tym facetom.

Polecane posty

Gość gość

Spotykają sie z dziewczynami albo są w związkach. uprawiają seks, laski które na mnie nawet nie spojrzą , na moje pytani i zaczepki odpowiadają "ok, ale nie mam czasu" "sry spiesze się" im robia loda, pozwalają sie dotkać wszędzie, w seksie wykonują każde fantazje faceta, są gotowe nawet na jakieś upokarzające czynności. Nie rozumiem, o co chodzi. Mi nawet nie spojrzy w oczy mówiąc cześć a innemu da nawet anal mimo że sama sie go brzydzi "ale dla faceta to ok"

Gość gość
bo wiesz te burdelowe mamusie biorę mamonę :D takze ...

Gość gość
co chwila tylko czytam jaki facet powinien byc i mnie to załamuje bo powinien być czuły ale silny, zdecydowany ale nie tyranem. Co chwila coś źle. Jak okaże zainteresowanie to źle, jak nie okaże też źle.

Gość gość
No pewnie,bo ANAL najważniejszy :O

Gość gość
no wiesz, jak Ty chcesz mieć dziewczynę dlatego, że chcesz spełniać swoje upokarzające fantazje to sie nad sobą zastanów. z mamusią relacje w porzadku były? widać tak samo jak instynktownie wyczuwamy zagrożenie, że ktoś się patrzy, że idzie za nami itp tak samo instynktownie wyczuwają, że nie masz szacunku do kobiet, że nalezy Ciebie unikać, że kobieta jedynie jest metodą zaspakajania własnych potrzeb. a nie partnerką która kocha i która jest kochana

Gość gość
dlatego właśnie coraz mniej mi żal prawiczków 20+ itd. na 10 może 2 jest normalnych, tylko po prostu b. nieśmiałych, mało przebojowych. reszta prócz tych cech zwyczajnie może być p******a, jak autor. w związku zniszczyli by psychicznie kogoś

Gość gość
Kiedyś wszedłem na czat mojej byłej na fb ,co do której miałem podejrzenia że mnie zdradza. Wszedłem na archiwum i przeczytałem rozmowy z jej byłym facetem z którym pisała że 'ubiorę szpileczki, pończoszki, będziesz mnie brał na blacie, chcę być ostro rżnięta". Bolało mnie to jak diabli bo opowiadała że z byłym się nie kochała, że nie chce ze mną tego tak szybko zaczynać, bo ona musi być pewna. W końcu był sex, kochałem ją ale czułem się oszukany, ze mną tak nie pisała, mnie w ogóle olewała. Pisała w tym czasie takie wulgaryzmy że szok a najgorsze było to że będąc ze mna cały czas z nim pisała i wspominała seks w wannie,podłodze, wszędzie! W końcu ją rzuciłem ale ból pozostał bo myslałem że jesli dziewczyna nie wygląda jak z to model to znaczy że mnie nie zdadzi.

Gość gość
dowiedziałem się o tym że z nim pisze po wszystkim, dwa dni później rozstaliśmy się ale to uczucie było straszne.

Gość gość
ale to pisał polak twoj ziomal ,ty bedziesz nastepnym i tez bedziesz taki pisał z inna !

Gość gość
wysil się na inna historyjkę, prawiczku :D albo naucz sie pisać jak ktoś kto był zdradzony, kto kochał, kto w ogóle nawiązał WIĘŹ z kimkolwiek. "W końcu był sex, kochałem ją ale czułem się oszukany, ze mną tak nie pisała, mnie w ogóle olewała" piękne podsumowanie, jak to prawik-zwyrol, chcacy realizować swoje fantazje, próbuje udowodnić, że ma prawo bo kobiety są złe. lecz się

Gość gość
dziewczyna która wyglądała na religijną nie imprezowiczkę pisała ze mna grzecznia a w rzeczywistości miała mnie gdzies i po prostu czas marzyła o tamtym a ja byłem "z nudów". Jedyna która okazałą mi zainteresowanie to dziewczyna "z nudów". Ja się wysilam a ona oblewa to ciepłym moczem i dostaje orgazmów na myśl o facecie który od niej odszedł żeby jak sama określiła "wybzykać sie w młodości"

Gość gość
Zabawne, jak facet napiszę że ma ochotę na seks to zboczeniec i prawik a jak laska napisze że ma ochote to inne pisza "ja taż,ja też!"Widać wam wolno mieć ochotę na wszystko bo mamy XXI wiek a jak facetowi się chce to najlepiej wykastrować. Załosne babska :D

Gość gość
wiesz, mieć ochotę na seks to co innego niż mijasz laskę, ładna, uśmiechasz się...ona nie odwzajemnia i pierwsza Twoja myśl " a Ty p**do, a komus w o***t się dajesz rźnąć". i zrzucanie CAŁEJ odpowiedzialności na kobiety. idealny materiał na gwałciciela (pewnie też marzysz o tym, co?)

Gość gość
bo faceci powinni w koncu zrozumiec- Każda da! ale nie każdemu :p