Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoeess

gupia blondynka i myjna samochodowa, proszę przeczytajcie;S

Polecane posty

Gość Zoeess

wiem, jestem GUPIA! pojechałam dziś po raz pierwszy w życiu na myjnię.automatyczną. samochód mam od niedawna. zapłaciłam za myjnie, ale... z niej nie skorzystałam...nie wiedziałąm gdzie/jak mam wjechać, podjechać, czy mam zostać w aucie czy nie, co gdzi jak kiedy itd idt więc udałam że odbieram ważny telefon i sp*******iłam stamtąd.. załosna jestem, wiem o tym ale do rzeczy: niech jakaś dobra duszyczka napisze mi JAK należy korzystać z myjni automatycznej- szczególowo opiszcie wytłumaczcie debilowi, proszę, błagam

Gość gość
głupia - forma poprawna

Gość gość
Zawsze będziesz placic i uciekać?

Gość gość
gupi zoeess :P

Gość zoeess
doprawdy, pisze się głupia? oświeciłeś mnie... nie będę uciekać jeśli mi powiecie jak korzystać z myjni

Gość gość
A to ciekawe co piszesz ?,hm ..ja myję sama pianą w domu i ładniej i taniej.Też-S

Gość gość
Przy każdej myjni jest instrukcja jak z niej korzystać.

Gość gość
Dają Ci taki kwitek z numerem i wpisujesz by drzwi się odblokowały i wjeżdżasz do środka a kiedy już wjedziesz wychodzisz i naciskasz (przed myjnią jest taki ekranik) zielony guzik ;) tak mi się zdaje, ale jakbyś wjechała i by zaczęło szorować to nie wysiadaj bo każda myjnia automatyczna jest inna :D a jak nie wiedziałaś to idzie się do podjazdowego ze stacji benzynowej i prosisz o to by pokazać jak uruchomić i że pierwszy raz jesteś na takiej myjni ;)

Gość gość
Dlatego najlepiej jeździć na samoobsługową bezdotykową :) Ja korzystam z myjni Klimres (http://www.klimres.pl/). I bardzo jestem zadowolona, nie ma niestetycznych zacieków, jak na większości myjni z których korzystałam.