Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanka dobra w seksie.

Polecane posty

Gość gość

Co dla Was panowie oznacza dobra w seksie?

Gość gość
Robi loda.

Gość gość
taka co się nie wstydzi swojego ciała ani nie boi się ciała partnera i lubi się bzykać przy świetle (nie mówię o reflektorach scenicznych) ..i wszystko co się z tym wiąże^^ :)

Cechy idealnej kochanki Zawsze ma czas wtedy, gdy chcę ją przelecieć. Zarówno w dzień jak i w nocy. Osiąga gotowość do uprawiania seksu w czasie krótszym niż 1 sekunda. Zna lub chce poznać wszystkie te tajniki seksu, które chcę jej zdradzić i lubi ten sport. To oczywiście oznacza, że robi perfekcyjnego loda z połykaniem, a na propozycję seksu analnego odpowie, że ma za sobą nieudane doświadczenie w tym obszarze, ale właśnie ze mną chcę przekroczyć tą granicę. Jest otwarta w sprawie swoich orgazmów. Nie udaje ich, a gdybym się pospieszył sprawia jej wielką przyjemność samodzielne dogonienie mnie przytulona do mnie, albo w postaci specjalnego pokazu dla mnie. Zawsze może uprawiać seks. Jeśli ma okres potrafi w naturalny sposób zrobić tyle lodów pod rząd, że nawet nie poczuję potrzeby innego seksu. Zna odpowiedzi na kluczowe pytania typu: Kiedy się rozwiedziesz? (nigdy) bądź Czy sypiasz z żoną? (regularnie). Nie stawia mnie w krępującej sytuacji zadając je, bo to tylko psuje związek. Uznaje prymat mojego małżeństwa nad związkiem z nią. Jest wierna i nie jest zazdrosna. Nie sugeruje, że skoro sypiam z żoną to ona może sypiać z innym facetami. Jest otwarta czyli na propozycję trójkąta z drugą kobietą sama znajduje w swoim środowisku chętną, z którą zbudujemy ten trójkąt czerpiąc z niego nie mniejszą przyjemność niż ja. Jest silna emocjonalnie. Trzyma w ręku jakąś władzę, ale w ramach odreagowania chętnie oddaje ją w naszym układzie mnie. Jest dojrzała emocjonalnie. Nie targają nią wątpliwości czy dobrze robi, że sypia ze mną w czasie, gdy mógłbym z żoną robić coś pożytecznego dla mojej rodziny. Nie zakochuje się we mnie, ale jest mocno zafascynowana moja osobą. Jest bardzo inteligentna. Jest partnerem do dyskusji na każdy temat. W łóżku uznaje jednak prymat seksu nad rozmową i wie kiedy bez żalu ją przerwać. Na koniec zaakceptuje pożegnanie bez drążenia czemu kończymy. Sama nigdy nie wystąpi z propozycją rozstania.

Gość
Kotko, jestes wielka! Super definicja, tylko gdzie znalezc taka kobiete!