Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artaja

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość
Tak.To najprawdopodobniej ciąża.Gratuluję.

:) mam wielką nadzieję, ale bardzo boję się ucieszyć, żeby nie okazało się, że nic z tego. Dziękuję Ci za odpowiedź!

Gość gość
100% ciaza ;) a kreska wcale nie taka jasna- taka to ja mialam jeszcze kilka dni po terminie miesiaczki ;). teraz modl sie zeby nie byla biochemiczna. trzymam kciuki.

dzięki, cieszę się bardzo. to moja pierwsza :) a jak myślisz kiedy powinnam iść do gina?

Gość patiti
Czesc dziewczynki.Nie było mnie tu już baaaardzoooo długo bo jakieś 6 lat czyli od kiedy byłam w ciąży.Teraz piszę bo mam pewne podejrzenia i może któraś miala tak samo.W 14 dniu cyklu kochałam się z moim partnerem bez. jakieś 3 dni potem miałam plamienie a teraz bolą mnie przy dotyku piersi.Podejrzewam ciąze która bardzo mnie ucieszy.Czy mogą być to pierwsze objawy?? W pierwszej mialam tylko plamienie implatacyjne w dniu miesiączki i ból piersi teraz nie wiem co myśleć??

Gość gość
Tak, to ciąża, do ginekologa można w 6 tyg, żeby było widać coś na usg, czyli ok miesiąca po terminie spodziewanej miesiączki

Gość gość
oczywiscie ze to ciaza ja mialam taka krske 1 dzien po terminie @, gratulacje, silna ciaza, zazdroszcze, do gina mozesz umowic wizyty podejrzewam ze cie umowia za 2 tyg, napisz nam o objawach i jak udalo ci sie trafic tzn kiedy sie kochaliscie w owulke lub przed tez sie staram cos na razie nie wychodzi moze jakies wskazowki

dzięki śliczne za odp. nawiązując do patiti: nie mam pojęcia czy to ciąża, nie potrafię stwierdzić swojej ;) ale mnie piersi bolą okrutnie już od 2 tygodni. jeśli naprawdę jestem w ciąży, to uznam to za ważny sygnał.

Gość gość
ja też założyłam podobny wątek - i to była ciąża, także gratulacje :) do ginekologa najlepiej w 6-7tc, wtedy najczęściej widoczne jest już tętno płodu :)

Artaja.Ja przy mojej pierwszej ciąży też miałam ledwo blada kreskę na następny dzien już porządna.Jesteś w ciąży bo krecha i bolace to objawy( miałam tak samo)Chociaż lekarz do którego poszłam spogladając na wyniki hcg stwierdził ze nie jest pewien czy to ciąża.Dziś mam kochanego 6 latka

hm, kochaliśmy się 3 dni przed owulką i 1 dzień przed owulką, nie wiem, który raz był tym właściwym ;) objawy poczułam już chyba 2 dni po owulce, bardzo, bardzo boli mnie brzuch, nieprzerwanie, mam też bardzo bolesne i ciężkie piersi. zazwyczaj mocno mnie boli przy pms, ale teraz jakos tak inaczej, niżej. dzięki za gratulacje, to bardzo wspierające i trzymam kciuki za Ciebie mocno!

dziewczyny, jesteście kochane! dziękuję Wam bardzo za odzew! zaraz dzwonię do gina ustalić termin :)

Gość natikaaas
no to teraz przed toba wieeeele nowych doswiadczen i tych pozytywnych i negatywnych. ja nawet bym powiedziala ze troche wspolczuje :P sama jestem teraz w 13tc i zle przechodzilam ten 1 trymestr. kazdy bol, skurcz itd budzi groze ;). nadal tak jest ale juz minelam ten magiczny 12tc. zycze ci zeby bog byl dla ciebie laskawy i oszczedzil ci typowych ciazowych objawow :D.

Gość gość
dziewczynki to nie reguła:) jestem w 23 tyg a w 1 trym ani razu nie miałam mdłosci ani nie wymiotowałam, jedyne objawy jakie mi towarzyszyły to obrzmiałe piersi i bóle głowy na które pomagała od razu słaba kawka:) a i cera sie poprawiła:)