Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja przyjaciolka ma duzy problem, jej maz arab zabral dziecko

Polecane posty

Gość gość
Dawala komu chciala, kazdemu w zyciu moze trafic sie jakas tragedia, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie jak dawniej

Gość gość
Nie pozwól jej tam jechać, bo już jej nie zobaczysz! Ona myśli że mu palcem pogrozi a on jej dziecko odda? Hahaha jeszcze do miejscowego więzienia ją wsadzą!

Gość gość
Co ja moge tylko sie przyjaznimy , ona nie da sobie nic przetlumaczyc, to samo mowil jej moj chopak, sasiad i rodzice ale wszyscy ja wsparli , pomogli finansowo, juz kupila bilet , mysli tylko o wylocie, dobrze ze ten kolega meza ja popiera i dal kase wrazie co zgodzil sie tam poleciec, troche sie uspokoilam jak sie o tym dowiedzialam , mam nadzieje ze wroca we 3 i beda znow piekna kochajaca sie rodzina

Gość gośćjaki
obyś miała rację bo to smutna historia szkoda dziecka - sam jestem ciekawy jak ta historia się zakończy ten Arab niech się opamięta bo robi żonie i sobie krzywdę żona tu nie zawiniła trafiła po prostu na drania i łotra - ale skąd mogła wiedzieć ze mąż tak się zachowa?nie zawsze da się wszystko przewidzieć ...

Gość bassem
oby jak najmniej takich historii ( zabierania dzieci czy to mężom czy żonom -) oczywiście oboje mają prawo do dziecka jako rodzice ale to co zrobił ten egipcjanin to zwykłe draństwo i swojej żonie i dziecku :((

Gość gość
Trzeba wychodzic za maz za Polakow drogie Polki. Prawo obcokrajowych mezow nie chroni praw Polek.. To prawo chroni swoich obywateli. Drogie Polki powinniscie zawsze to pamietac, ze rodzac dziecko obcokrajowcowi, nie rodzicie dziecka dla siebie ale dla ojczyzny jego ojca. Zaden sad (arabski, niemiecki, francuski, itp) nie przyzna wam prawa do waszego dziecka. Oprzytomnijcie wreszcie i przestancie sie tak bezgranicznie i bezrozumnie zakochiwac. On za zone w swoim kraju musialby zaplacic duzy majatek. Przyjedzie do Europy i ma za darmo zone i dzieci i moze z nimi zrobic co tylko zechce. Puknijcie sie w koncu w te puste makowki. A wspomniana tu kolezanka, niech walczy teraz o swoje dziecko - jak o niepodleglosc. Co innego jej pozostalo.

Gość gość
I co dalej? jak potoczyły się dalsze losy?

Gość gość
Allah Akbar jestem ty arabem wypieprzaj zdziro katolicka !!

Gość gość
Spokojnie wszystko ok, sprawa sie wyjasnila, doszli do porozumienia, to jego ojciec czyli dziadek chlopca namowil go aby przywiozl chlopca, bo bal sie ze w europie przesiaknie zlem, ale ojciec dziecka oprzytomnial ze W Pl ma prace, dziecko szkole, i wracaja w sobote cala rodzina do domu w Pl, ferie sie koncza w poniedziakek chlopiec pojdzie do szkoly .

Gość gośćak
to dobrze się się ten Egipcjanin opamiętał - żona się tylko nerwów przez to najadła On pewnie zrozumiał co zrobił - nie było to odpowiedzialne ale miejmy nadzieję że już wszystko ok :)

Gość gość
jak się ku"rwi z arabami to ma za swoje.

Gość ddad
to nie jest akurat jakiś wyjątek takie rzeczy się dzieją nie tylko w związkach polsko -arabskich ale ogólnie z obcokrajowcami - dziewczyny zakuchują się bezmyślnie dają komu chcą nie patrząc na narodowość - ok ich sprawa ale potem wychodzą takie historie :(

Gość gość
dziś .. dobrze że cali i zdrowi są razem..ale beduin atrakcje żonie zafundował - nie ma co :(

Gość gość
zanim ktoś się zwiąże z arabem niech sobie uświadomi że na terenie ich kraju dziecko należy do rodziny męża,w razie rozstania małżonków dzieciak musi" zostać w jego rodzinie ,tego u nich nie da się zmienić więc po co ryzykować ,podobnie zdanie jego rodziny będzie najważniejsze więc wchodzisz w małżeństwo właściwie z kilkoma osobami bo mąż będzie im posłuszny,na terenie Polski układają się ale nawet po 20 latach gdy wróci do siebie będzie jak wyżej bo taka kultura

Gość tuteks
oni tacy są pożal się Boże tatuś co znika z dzieckiem - powinni Mu k****a podwiązac żeby więcej dzieci nie miał jskoro nie umie być odpowiedzialny...

Gość dorakos
Takich sytuacji jest coraz więcej i to nie tylko tatusiowie robią takie rzeczy. Aż się serce kraje co musi przechodzić to dziecko. Tylko dobry detekty może pomóc. Bardzo dobre opnie mają oni http://www.lampart.co/blog/con/pomorskie/ . Działają na terenie calej Polski więc nie będzie problemu .

Gość gość
następna wydymana i porzucona :)