Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż jest non stop zmęczony i marudny

Polecane posty

Gość gość

oboje pracujemy, mamy 1,5 roczne dziecko przy którym większość ja robie. Mąż po pracy już w progu mówi jaki jest zmęczony i co go ne boli :( potem już do wieczora leży na kanapie przed tv. ja sprzątam, gotuje, zajmuje się dzieckiem, ale nie żale się bo bardzo lubie to robić, wiem jestem jakas dziwaczka ale lubie sprzątać - to mnie odstresowywuje. Mąż tam czasem coś pomoże ale wole sama niż słuchać marudzenia jak co go boli :o nie daj boże powiem ze sie źle czuje, albo głowa mnie boli to zaraz słyszę jaki on jest obolały i jak cierpi :o jak mu pomóc? dodam że jak ma iśc z kolegami na piwo (chodzi raz w tygodniu) to chętnie idzie. seks też uprawiamy ale raczej on się nie przemęcza :P co mu jest? jak mu pomóc? ma ktos podobnie?

Gość gość
co zrobić- kopnąć go w du/pe i pogonić do obowiązków!

Gość gość
mój ma to samo. non stop go coś boli, jęczy marudzi, non stop zmęczony. ciągle mówi żejest niskociśnieniowcem, ze niewyspany a śpi z 9 h na dobę :o pomaga mi przy dziecku i w pracach domowych ale nie moge już słuchać tego marudzenia :o

Gość gość
Dla męża niskocisnieniowca polecam korzeń arktyczny, naprawdę pomaga na nic mi się nie chce, ja mam takie niskie ciśnienie i naprawdę miałam więcej energii

Gość gość
autorko, co Ty mi tu wygadujesz o mężu. Może naprawde jest zmeczony. Moj moj pracuje po 10 h ciezko, i nie za biurkiem. Jak przychodzi do domu, to sie nie dziwie, ze ma wszystkiego dość i coś go boli, a mimo wszystko pomaga, ale juz nie o tym. Jesli natomiast pracuje do 15, to fakt leń

Gość gość
Cholernie latwo jest przyczepic etykietke "Len".... a moze trzeba sie zastanowic czy ktos ma powody do zmeczenia ? Moja kumpela tez tak ciagle narzekala, "podzial obowiazkow" w domu wprowadzila choc sama nie pracowala i w domu z dzeckiemi byla a maz cale dnie w pracy spedzal... w rezultacie kilka tygodni temu jej maz na pogotowiu wyladowal. Troche sie w tym swoim narzakaniu uspokoila, ale na jak dlugo ...?

Gość gość
dziwne, że jak na piwo biegnie, to go nic nie boli i zmęczony nie jest

Gość gość
może jest w ciąży?

Gość gość
Na wszelki wypadek wyslij go do lekarza na badania. Jest troche chorob, przy ktorych czlowiek jest zmeczony mimo, ze pozornie wyglada zdrowo. (Chociaz jak ktos czuje sie dobrze jak ma isc na piwo czy jak oglada telewizje to raczej nie jest to zadna choroba. ;). wiec... powiedz, ze martwisz sie jego stanem zdrowia i ciaglym zmeczeniem i wyslij go na badania. Jezeli wyniki badan beda prawidlowe - no coz... niektore typy tak juz maja (sa wiecznie zmeczone i wiecznie marudne).Jezeli wyniki nie beda prawidlowe - przynajmniej bedzie wiadomo, co jest przyczyna i bedzie mozna zaczac leczenie. zaczac sie leczyc (

Gość gość
tarczyca, cukrzyca....

Gość gość
co to za chłopy teraz że od prac domowych na pogotowiu zaraz lądują :o no brak słów :o w doopach się poprzewracało i to konkretnie :o