Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZABIJAMswojTALENT

CZY KTOŚ MA GORZEJ? CHYBA NIE

Polecane posty

Gość ZABIJAMswojTALENT

- mam trądzik, znika tylko gdy mam biorę antybiotyki, później wraca jak bumerang! - krzywe zęby, połowa szczęki schowała się do środka, w dodatku mam kły wampira - fobia społeczna, leczyłam gdy brałam leki było idealnie, cieszyłam się życiem, po odstawieniu lęki wróciły. moim marzeniem jest pozowanie, jestem fotogeniczna i to jedyna rzecz która sprawia mi radość, mam 170 cm wzrostu, zgrabne ciało, nawet ładną twarz ale co z tego skoro zasłaniają ją pryszcze, oszpecają krzywe zeby, a w dodatku fobia nie pozwala mi na rozwijanie swojej pasji:( mam 19 lat czas leci zarabiam na utrzymanie i szkołę, po której i tak nie znajdę przyjemnej dla siebie pracy , nawet nie mogę poprawić tego uzębienia bo mnie po prostu nie stać zal... zabijam swój jedyny talent

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość ZABIJAMswojTALENT
w jakim celu gg? zapomniałam dodać do listy, że czuję się samotna, gorzej niż bezdomny pies, bo trudno mi nawiązać dłuższą relację z mężczyzną. koszmar! nikt nie przytuli, nikt nie pociesz, po prostu żyję sama dla siebie :\

Gość gość
Na trądzik podobno działają tabletki anty, to lepsze niż antybiotyki.

zgadzam sie co do tabletek a poza tym nie załamuj się, tez mam krzywa paszcze i po prostu jak ja przestałam się nad tym skupiać to inni też

Gość ZABIJAMswojTALENT
ja prawie cały czas biorę jakieś tabletki, to już mnie męczy!

Gość gość
zeby pogadac

Gość gośćegert
Na trądziki mogę ci polecić tabletki IQFACE one radzą sobie świetnie z problemem trądziku.Żadne inne tabletki na mnie tak nie działały.A co do zębów proponuje znaleźć dobrego dentystę i ortodontę.Wszystko można skorygować.

Gość gość
napisałam, że mnie nie stać na dentystę, a na dobrego tym bardziej!!! gdybym chyba miała pieniądze to bym pewnie już dawno to zrobiła. miesięcznie mogę odłożyć 100-max 200 zł i wcale nie wydaję na ciuchy, po prostu pokój wynajmuję, opłacam szkołę i żarcie... :(

Gość gość
jaki talent no sorry ale z twojego opisu wygląda na to że się nie nadajesz

Gość ZABIJAMswojTALENT
nie cierpie rodziców za to że mnie spłodzili, żadnej przyjemności nie mam z zycia... i pomocy dla mnie nie ma, no chyba, że wygram w totka, ale z moim szczesciem szansa jest zerowa

Gość gośćmkgggh
Ogarnij się bo inni mają gorzej Jesteś zdrowa pomijając gówniany problem jakim jest trądzik. Inni mają gorzej , wyobraź sobie

Gość ZABIJAMswojTALENT
talent a nadawanie się to dwie różne rzeczy, nie nadaję się przez moje mankamenty :( ale to nie świadczy o braku talentu.

Gość gość
nie nadajesz się bo jesteś za niska a przede wszyskim za stara

Gość gość
a ja mam talent do koszykówki, tylko, że mam 168 cm wzrostu, wolno się ruszam i nie mam koordynacji ruchowej :classic_cool: