Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeśli kobieta po ślubie tyje to niech się nie dziwi że mąż ją bije lub nie kocha

Polecane posty

Gość gość

my faceci żenimy się ze szczupłymi i nie tolerujemy grubych bab

ci, którzy najgłośniej krzyczą że "baby tyją" sami w przerażającym tempie obrastają tłuszczem i zamieniają się w obleśne typy, po czym są z rozmachem kopani w swe tłuste dupska :P wtedy zostaje im tylko związanie się z jakimś zdesperowanym pasztetem ze swojej kategorii wagowej :D

Gość gość
Siedzi taki na kanapie piwsko chleje śmierci leniwy cap i dziwi się ze ma rogi ze cytryna pęka

Gość gość
A my nie wchodzimy za lysych,leniwych, smierdzacych-pozniej juz-jeleni

Gość specjalistka od wszystkiego
No i dobrze, ale każdy kij ma dwa końce. Jak się zaczną problemy z erekcją w*********j w półprzysiadach, bo my, kobiety, nie tolerujemy smętnych, sflaczałych farfocli:-)

Gość gość
Po ślubie wyglądam lepiej niż przed Pieniążki męża czynią cuda to żeś biedny i twoja żona przestała się takim głąbem przejmować to nie dziw się ze więcej przyjemności zaznaje z balonikiem w ręku niż w łóżku z Tobą

Gość gość
Ogarnijcie najpierw siebie zapuszczone p*****ly A potem liczcie nam.kg

Gość gość
Ja jestem ta szczupła i po ślubie jestem jeszcze szczuplejsza a mój mąż myślał że utyje on chciał z cyckami dd a nie m .Po rozwodzie byłam krytykowana przez facetów ze taka laska dama to tylko do biura a nie do życia ani do pracy ,bo by tak wyglądać to na pewno taka kobietka faceta kosztuje .Wszyscy faceci obrażali a jedynie na żonaci chcieli tylko na sxs i tak by ich grube żoneczki nie dowiedziały się po im manto sprawią Żaden nie chciał zostawić tej grubej z której sam nabiła się i mówili oj nie zostawię matki swych dzieci to po co tu i w ogóle narzekasz na tą grubą matkę ,która tylko chcesz zdradzać z tą zgrabną a ta zgrabna mówi spadaj masz taką jaką wybrałeś bo widać na początku że jeśli szukasz z dużym biustem i biodrami bo to dobry towar na żonę i matkę to niech będzie też dobry na kochankę Każdy ma to co sam wybrał Nie raz widziałam jak faceci bili się o dziewczynę nie była zgrabna taka z cyckami i szerokimi biodrami ale umiała was okręcić okół palca.A inna prosta szczupła cicha i z dobrym sercem była fe .Bo wy faceci wybieracie te zołzy a później narzekacie

Gość gość
Zaden facet nie bije kobiety bo sie roztyla.

Gość gość
specjalistko do wszystkiego .Tyle kobiet jest sflaczałych i obleśnych śmierdzących nie myta dupa