Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sympatia.pl to wysypisko ludzi odrzuconych

Polecane posty

Gość gość

Każdy kto tam trafia powinien pogodzić się ze świadomością, że jest osobą drugiego sortu i żadne tłumaczenia w stylu "nie mam czasu poznawać ludzi bo pracuję" tu nie pomogą. Sorry.

Gość gość
Czyżby? a ja tam byłem mimo iż kobiety i to sporo młodsze same mnie podrywały po dyskotekach, pubach itd. więc jaki drugi sort? nie mam nałogów, nie mam długów, nie mam dzieci z poprzednich związków, jestem muzykiem (nie amatorem) i mam pracę odpowiedzialną na poważnym stanowisku

Gość gość
Autor/autorka jest chyba bardzo zakompleksiony

Gość gość
Sami naciągacze i s:-(u:-(cz:-(ki. których nikt w realu nie chce,trzeba b.uważać na taka znajomość.Znam przypadek ktiry mogł sie skonczyc tragicznie-brak slów na ludzką głupotę.

Gość gość
ale ty debil jesteś, moja siostra ma meza z portalu randkowego- super charakter i tak przystojny ze również mi się podoba, moja kuzynka teza ma super meza poznanego w necie. Ja jestem obecnie na sympatii, mam powodzenie w realu ale co z tego skoro nie interesuja sie mna ci których jak bym chciała. Szczesciu trzeba pomóc, a jeszcze jak sie jest domatorka jak ja to tym bardziej🖐️ mam gdzies twoja głupią opinie o ludziach z sympatuu

Gość gość
to strona dla samotnych matek :D mają te swoje motto w obrazku i pozują na wielkie damy którym się w zyciu nie udało. i to laski ponizej 25 lat, niedobrze sie robi..

Gość gość
sympatia to portal dla wykolejeńców. sami widzicie, co się dzieje.

sympatia to dno, dawno już tam nie widziałem ładnej dziewczyny a te młode które wpadły są tak roszczeniowe, masakra, marzy im się milioner w wieku do 21 lat który by im śniadanie do łóżka przynosił .. myślą że z rozlazłą od rodzenia pipą są atrakcyjne dla bananowej g****aterii

Gość gość
niestety, ale tak to wygląda.