Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To krytyczny moment rządów PO PSL 4mln poniżej granicy ubóstwa

Polecane posty

Gość gość
Na takie same teksty (znaczeniowo) są takie same odpowiedzi.

Gość gość
Bo on jest jak automat non stop w kółko to samo pisze.

Gość gość
no dobra jestem NOLIFEM ale kim jest Shatyn? siedzę tu, bo mam problemy emocjonalne nie znaczy to że jestem głupi, nie mam poglądów, nie czytam, nie rozumiem siedzę i sobie polemizuję raz na poważnie innym razem dla wygłupu ale pojawia się gość który podobno prowadzi normalne życie nie tylko w necie ale wpada jak poparzony chyba codziennie na każdy temat który go drażni i co ciekawe bardziej przekleja niż pisze coś od siebie robi to jakby miał rozwolnienie zalew topic swoimi postami psując innym rozmowę bo trzeba się przez ten spam przedzierać cały czas w jednym tonie za władzą za PO przeciw oszołomom kim on jest? spełnionym życiowo i zawodowo człowiekiem? kto poza bezrobotnymi ludźmi siedzącymi w domu gdy są chorzy ma na takie zalewanie forum czas??? ten gość naprawdę musi mieć jakiś defekt

Gość gość
Masz rację. W kólko pisze prawdę i prostuje wasze kłamstwa

Gość gość
Orange zobacz jak sobie sam przyklaskuje z tym że piszę tą prawde.

Gość gość
Do... gość dziś xxZamiast merytorycznych argumentów obrażanie rozmówcy.Typowe dla prawicowo moherowej hołoty...

Gość gość
gość dziś Orange zobacz jak sobie sam przyklaskuje z tym że piszę tą prawde.xxA tutaj orange pisze do orange czyli do siebie...:D:D:D

Gość gość
Orange zróbmy test załóz np temat jutro krytykujacy PO i odpal stoper zobaczysz czas reakcji nie fanatyka:D

Gość Myszka Mikke
Shatyn dziś Na takie same teksty (znaczeniowo) są takie same odpowiedzi. x po raz kolejny daleś d/u/p/y w temacie:-D ja tam bym cos wymyślił np. będzie wojna i wszystkie dlugi znikną. Pogledzil bym o Rosji i Państwie Islamskim:-D Jeżeli jesteś tu służbowo to powinienem donieść na ciebie że kijowo wykonujesz swoje obowiązki i zająć twoje miejsce;) ja bym sobie poradził :-D

Gość gość
Prosze bardzo. Pan Józef Szydło, dzielnicowy w miejscu gdzie kiedyś mieszkałem. Normalny, uczciwy człowiek, pomagający ludziom, wywalony ze służby bo nie chciał brac udziału w czymś (nie wiem w czym bo nigdy nie powiedział). Pamiętam jak chodził po zakupy dwóm starszym chorym paniom mieszkającym w bloku obok mojego... Nie fanatyk

Gość gość przelotem samolotem
merytorycznie zapytam tak: co cie obraza chlopcze :classic_cool:

Gość gość
Nie. To był zwykły milicjant, dzielnicowy.

Gość gość
po raz kolejny daleś d/u/p/y w temaciesmiech.gif ja tam bym cos wymyślił np. będzie wojna i wszystkie dlugi znikną. Pogledzil bym o Rosji i Państwie IslamskimxxI taka jest między nami równica.Ja niczego nie muszę wymyślac bo pisze o realnych faktach, prawdę.

Gość
Pytam po raz kolejny PiS owo -moherowych fanatykow, jakie konkretnie macie pomysly na poprawienie gospodarki? Bo pomnik na Krakowskim Przedmiesciu czy sledztwo Maciarewicza w sprawie ""zamachu" raczej nic nie zmienia.

Gość gość
Jeżeli jesteś tu służbowo to powinienem donieść na ciebie że kijowo wykonujesz swoje obowiązki i zająć twoje miejsceoczko.gif ja bym sobie poradziłxxA ja nie jestem służbowo. I masz problem, żeby swoje fantazje spełnić...:D

Gość gość
Rescator555 dziś Pytam po raz kolejny PiS owo -moherowych fanatykow, jakie konkretnie macie pomysly na poprawienie gospodarki? Bo pomnik na Krakowskim Przedmiesciu czy sledztwo Maciarewicza w sprawie ""zamachu" raczej nic nie zmienia.xxxChetnie poczytam odpowiedź i pośmieje się razem z Tobą z braku wiedzy i fanatyzmu pisiorów moherowych...:D:D

Gość Myszka Mikke
Shatyn dziś po raz kolejny daleś d/u/p/y w temaciesmiech.gif ja tam bym cos wymyślił np. będzie wojna i wszystkie dlugi znikną. Pogledzil bym o Rosji i Państwie Islamskim x x I taka jest między nami równica. Ja niczego nie muszę wymyślac bo pisze o realnych faktach, prawdę. x ty po prostu nic nie piszesz albo jeżeli to bzdury :-D Masz problemy z prostymi działaniami arytmetycznymi a więc o takiej dziedzinie jak gospodarka NIE POWINIENEŚ SIE WOGÓLE WYPOWIADAĆ

Gość gość
ty po prostu nic nie piszesz albo jeżeli to bzdury smiech.gif Masz problemy z prostymi działaniami arytmetycznymi a więc o takiej dziedzinie jak gospodarka NIE POWINIENEŚ SIE WOGÓLE WYPOWIADAĆ xxxNo to poprosze o TRZY przykłady wraz z uzasadnieniem i wyjaśnieniem.

Gość gość
fanatyk fanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatykfanatyk

Gość gość
Jego znanie sie na gospodarce to jest sprzedac wszystko :D

Gość
>>....fanatykfanatyk.....<<< To dlaczego przedstawiasz sie jako gosc?

Gość gość
To co Rescator555?Damy im jeszcze pięć minut czy już się śmiejemy z ich braku wiedzy, z oszołomstwa i fanatyzmu?

Gość
>>Damy im jeszcze pięć minut czy już się śmiejemy z ich braku wiedzy, z oszołomstwa i fanatyzmu?<< To niestety nie jest smieszne, raczej straszne !

Gość gość
Shatyn żaden normalny facet- nawet na emeryturze , nie siedzi pół dnia na babskim kaffe zwłaszcza w sobotę. Jest karnawał jutro niedziela zadzwoń do swojego szefa i poproś o wolne bo ci tu baby dokuczają i dać sobie rady nie możesz. Wrócisz do wklejek ad. rządu- nierządu w poniedziałek wypoczęty . Teraz spadaj bo tu Kobiety gadają a nie stare pierdki po 50tce

Gość gość
Kto tu jest oszołomem siedzisz tu całymi dniami i piszesz jakieś g*******e teksty. 6300 postów o tym samym to jest dopiero fanatyzm.

Gość gość
Shatyn teraz nie moze spadac bo ma nowego przyjaciela. Szykuje sie luźny o***t wieczorem u któregoś z nich.

Gość gość
Shatyn dziś x No to poprosze o TRZY przykłady wraz z uzasadnieniem i wyjaśnieniem. x przeczytaj poprzednie posty, moje i twoje. Zwróć uwagę na bzdury które piszesz o kursach walut i ich wpływie na dlug publiczny oraz o wpływie na dlug publiczny wzrostu polskiego PKB. To 2 przykłady które świadczą o jednym - że tak ci wychodzi z tarota albo że cyganka ci to wywróżyla z ręki :-O

Gość gość
To niestety nie jest smieszne, raczej straszne !xxTo ja wiem ale przecież się nie będe smucił a ich najbardziej boli jak się normalni ludzi z ich śmieją.A więc dwa w jednym...:D:D:D

Gość
>>Szykuje sie luźny o***t wieczorem u któregoś z nich.<< Nigdy nie bylem ministrantem.

Gość gość
Zwróć uwagę na bzdury które piszesz o kursach walut i ich wpływie na dlug publiczny oraz o wpływie na dlug publiczny wzrostu polskiego PKB.xxxBzdurą jest, że można przelioczyć i sie przelicza złotówki na euro, dolary itp i jest też sytuacja odwrotna?Może tak jest w twoim omamie.W rzeczywistości to coś zupełnie normalnego.