Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To krytyczny moment rządów PO PSL 4mln poniżej granicy ubóstwa

Polecane posty

Gość gość

Jeśli po raz kolejny 8mln fanatyków zagłosuję na PO i PSL to w następnych latach 30% społeczeństwa będzie grzebać w śmietnikach, bo z takim tempem w jakim oni likwidują miejsca pracy to jeszcze za żadnego rządu nie było. Fanatycy dlaczego bez względu na wszystko głosujecie na PO? CZY TYLKO I WYŁĄCZNIE Z POWODU NIENAWIŚCI DO KACZYŃSKIEGO??? Ja nie widzę sensownego wytłumaczenia, mało tego wyborcy PO nie potrafią tego merytorycznie wytłumaczyć. Mam już powoli dość tego kraju skończyłem 2 kierunki studiów w tym jeden inżynieryjny a drugi licencjacki oba po 5 latach zdobywając tytuły mgr. mgr. inż., ale od roku robię w przeróżnych pracach na umowach śmieciowych, bo wszędzie te pierdzielone układy i układziki, rozmowy kwalifikacyjne to fikcja tam pchają znajomi/znajomych!!! Podatki ciągle w górę, a zarobki w dół!! Ten kraj jest wciąż mentalnie dzikim wschodem!!! Daję ostatnią szansę jeśli kolejne wybory wygra PO wyjeżdża z tego pustego kraju, wolę zaczynać od zmywaka czy czegokolwiek za granicą, a WY fanatycy PO dalej się babrajcie we własnych odpadach niedługo będzie szukać po śmietnikach bo w końcu i wasze miejsca pracy i firmy zostaną zlikwidowane!

Gość gość
przynajmniej segregacja śmieci w polsce będzie na wysokim poziomie w UE.

Gość
To moze napiszesz co konkretnie zmieni PiS jesli dostanie wladze. Poza oczywiscie postawieniem pomnika na Krakowskim Przedmiesciu, wykryciem i ukaraniem sprawcow "zamachu" i tym podobnymi bzdetami.

Gość gość
pis będzie dopłacać do kopalni? jeśli tak to z naszych oczywiście.

Gość gość
Ja nie widzę sensownego wytłumaczenia, mało tego wyborcy PO nie potrafią tego merytorycznie wytłumaczyć.xxxTo raczej wyborcy pisu tego nie potrafią wytłumaczyć.Ludzie normalni głosują na PO bo chcą żyć w normalnym państwie, rządzonym przez w miarę normalnych ludzi.Wybór jest jak pomiędzy dżumą a cholerą ale cholerę jest [po prostu łatwiej leczyć.Obydwie te partie są prawicowe ale PO jest jednak zdecydowanie mniej oszołomska i religijna.Już wiesz czy jeszcze coś ci wytłumaczyć?

Gość gość
I jeszcze...x"a WY fanatycy PO"xxFanatycy są wyłącznie pisu. Fanatyków PO nie ma i tym też różnią się wyborcy PO od wyborców pisu.

Gość gość
Jak nie ma, a ty kim jesteś jak nie fanatykiem? :D

Gość gość
Szanowny Panie Shatyn niech Pan zapamięta sobie raz na jutro! Polska albo będzie unijna i Peowska albo nie będzie jej wcale! PO to nie jest żadna choroba.

Gość gość
Jak nie ma, a ty kim jesteś jak nie fanatykiem? xxNie jestem fanatykiem.Po czym to można poznać?Że wszystko co napisze, potrafię logicznie i zgodnie z faktami uzasadnić.Fanatyk tego nie potrafi.

Gość gość
gość dziś Szanowny Panie Shatyn niech Pan zapamięta sobie raz na jutro! Polska albo będzie unijna i Peowska albo nie będzie jej wcale! PO to nie jest żadna choroba.xxTo właśnie przejaw fanatyzmu.Polska może nie być unijna, nie być peowska a jednak istnieć.Inne myślenie to myślenie komusze czyli takie jak zostało zaprezentowane w zacytowanym powyżej tekście.To za komuny padały teksty że Polska tylko socjalistyczna, tylko w przyjaźni ze zwiazkiem radzieckim inaczej przestanie istnieć.Podobną ideologię i debilne "myslenie" ma polski kk.Polska tylko katolicka albo jej w ogóle nie będzie...

Gość gość
Ale mi argument :D jak jesteś taki antyreligijny w*********j do Korei PŁN.!!

Gość gość
Gdzie ty zauważyłaś że jestem antyreligijny?Nie ma o tym w żadnym moim poście.

Gość gość
gość dziś Ale mi argument smiech.gif jak jesteś taki antyreligijny w*********j do Korei PŁN.!!xxxZnakomity przykład !!To właśnie jest post fanatyka.Nie potrafi uzasadnic własnych słow a na inne zaprezentowane inne myślenie, inne widzenia i rozumienie świata, reaguje agresją.

Gość gość
Czyli moje podejrzenia są prawdziwe robicie to z nienawiści do Kaczyńskiego, pamiętam jak w 2005 roku oglądałem wydarzenia na Polsacie i Fakty na TVN co 3 materiał był antyrządzaćej ówcześnie koalicji, banda debili z wypranym mózgiem przez TV (a pranie trwa od 2005 roku!!! POlecam ten film: https://www.youtube.com/watch?v=rGMQLZNW8W0 Mówi on bardzo wiele o nastawieniu wręcz chamskim do rządzących w tym okresie polityków prawicy!!!

Gość gość
Proszę o podanie kryteriów normalności

Gość gość
W żadnym poście nie ma nic o Jarosławie K.Nikt myślący nie nienawidzi tego osobnika.To zwykły wyrokowiec który usiłuje działac przeciwko Polsce za to wyraźnie czasami dla Putina.

Gość gość
Normalność... To zachowanie zgodne z zachowaniem, widzeniem świata przez większość.W naszym wypadku mowa o Unii Europejskiej.Do tego dochodzą rzeczy dodatkowe typu np liberalizm, tolerancja, itp.

Gość
>>Wybór jest jak pomiędzy dżumą a cholerą ale cholerę jest [po prostu łatwiej leczyć.<< To chyba nie jest tekst fanatyka, tylko wlasnie rozsadnie myslacego czlowieka. I tak mysli wielu glosujacych na PO, wybiaraja po prostu mniejsze zlo.

Gość gość
Też tak myślę...:D

Gość gość
Normalność... To zachowanie zgodne z zachowaniem, widzeniem świata przez większość. W naszym wypadku mowa o Unii Europejskiej. Do tego dochodzą rzeczy dodatkowe typu np liberalizm, tolerancja, itp. x Idąc tym tokiem rozumowania, normalnością dla Rosjan, była sowiecka Rosja, bo ich otaczała. Czyli idźcie jak barany, bo jesteście baranami. Nie myślcie, tylko potakujcie, bo tak większość robi. Nie jest ważne, że w polskim interesie jest utrzymać stocznie, ważne że w interesie UE jest je zamknąć. To jest jasne, że chodzi o to, aby być zadowolonym z tego co narzuca większość, bez względu na to, czy jest to dla nasz korzystne, czy nie, czy jest dolegliwe, czy nie? Słaby i głupi godzi się. Rozumiem, że jesteśmy słabi, ale czy musimy być głupi? Widocznie tak, skoro mamy takich Polaków, którzy jak Shatyn, uparcie argumentują, że większość musi mieć rację, bo jest większością. Bywa, że słuszność jest przy większości, bywa też, że przy mniejszości. Trzeba być uczciwym i rozumnym, by to dostrzec. I z jednym i z drugim bieda

Gość
>>Nie jest ważne, że w polskim interesie jest utrzymać stocznie, ważne że w interesie UE jest je zamknąć. << Jesli w twoim interesie jest utrzymanie stoczni czy kopalni, to powiedz ile jestes gotow za to zaplacic. Bo ja ani grosza.

Gość gość133
Ludzie są wrogo nastawieni do PiS.Jakby nie patrzec to pan Kaczynski jest patriota. Prawda taka, ze PO zostalo poparte glownie przez mlodych ludzi, bo byly pan premier naobiecywal, a teraz jak to w polsce przychodzi do wyborow i malo kto idzie glosowac. jak mozna bylo wybrac partie ktorym przewodniczycym jest nawet nie polak patriota . ;/ nigdy nie glosowalam na Po i nigdy nie zaglosuje. Moze jest szansa w malych partiach, niestety wszyscy mysla ze nie ma szans itd i przez to jest jak jest.

Gość
>>To jest jasne, że chodzi o to, aby być zadowolonym z tego co narzuca większość, bez względu na to, czy jest to dla nasz korzystne, czy nie, czy jest dolegliwe, czy nie? << A ja jestem bardzo niezadowolony z tego co mi narzuca "wiekszosc" katolicka, a PiS chce, aby byla jeszcze silniejsza i narzucala jeszcze wiecej.

Gość
>>Jakby nie patrzec to pan Kaczynski jest patriota. << Hitler tez byl patriota...

Gość gość
Moze jest szansa w malych partiach, niestety wszyscy mysla ze nie ma szans itd i przez to jest jak jest. >>> nie ma partii z sensem wśród tych małych. to głównie oszołomstwo. to nie kwestia myślenia tylko tak jest.

Gość gość
Idąc tym tokiem rozumowania, normalnością dla Rosjan, była sowiecka Rosja, bo ich otaczała. >>> tak. dla nich to była normalność. dla nas nie.

Gość gość
Widocznie tak, skoro mamy takich Polaków, którzy jak Shatyn, uparcie argumentują, że większość musi mieć rację, bo jest większością. >>> nie musi tylko ma. po prostu. > > Nie jest ważne, że w polskim interesie jest utrzymać stocznie, ważne że w interesie UE jest je zamknąć. >>> utrzymanie nierentownych stoczni nie jest w polskim interesie.

Gość gość
Jakby nie patrzec to pan Kaczynski jest patriota. >>> patriota nie działa przeciwko własnemu krajowi, zgodnie z interesem kraju nieprzyjacielskiego czyli w naszym wypadku Rosji. negowanie polskich władz, wybranych w wolnych i demokratycznych wyborach przez naród, jest działaniem anty polskim. podobnie jak bezpodstawne oskarżanie legalnych władz polskich o zamordowanie do spółki z wrogiem, urzędującego prezydenta

Gość gość
Idac rozumowaniem Po cza rewolucje zrobic i przywrocicdemokracje w tym kraju a jemu sie nieuda bo jest zwiazany ze szwabami i usi im dupy dawac. P********y solidarnosciowiec. To kpina ze wam mlodym daje po d***e i jeszcze na foldzdojcza glosujecie. Kopacz? Ta tufta to u Kiepskich za zone Paździocha powinna robic:-) . Politycy w more jeza. Bedzie lepiej pomozcie PO:-)