Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To krytyczny moment rządów PO PSL 4mln poniżej granicy ubóstwa

Polecane posty

Gość gość
o wpływie na dlug publiczny wzrostu polskiego PKB. xxA o takim wpływie nigdy nie napisałem.Pisałem o wysokości polskiego PKB w powiększeniu sie mozliwości spłaty zadłużenia i zmniejszenia nowego...Jak widze ty naprawde nie masz ZIELONEGO pojęcia o ekonomii...

Gość
>> a ich najbardziej boli jak się normalni ludzi z ich śmieją.<< Niestety wyglada, ze w tym kraju to takie "myslenie" jak ich staje sie norma.

Gość gość
Rescator555 dziś >>Szykuje sie luźny o***t wieczorem u któregoś z nich.<<Nigdy nie bylem ministrantem.xxProste.Dla nich to normalność i "myślą" że jak oni to my też...:D:D

Gość gość
Zaczyna sie lizanie po rowkach.

Gość gość
Niestety wyglada, ze w tym kraju to takie "myslenie" jak ich staje sie norma.xxAż tak źle nie oceniam Polaków. Jest jeszcze dużo normalnych. Może takich jak oni bardziej widac bo są m.in. krzykliwi?

Gość gość
gość dziś Zaczyna sie lizanie po rowkach.xx:ONie musisz opisywac co wy tam sobie robicie. To wasza sprawa...

Gość gość
Dobrze że takich fanatyków jak ty nie widac za to :D

Gość gość
gość dziś Dobrze że takich fanatyków jak ty nie widac za to xxJasne że dobrze bo nie może być widac.Z prostego powodu. Nie jestem fanatykiem co udowodniłem m.in. na poprzedniej stronie.

Gość gość
Jutro też powstanie jakis temat o górnikach czy PO i od razu wyskoczysz zza krzaczka strażniku prawdy co ?

Gość
>>Zaczyna sie lizanie po rowkach.<< No coz, jesli to wszystko co macie do powiedzenia to szczesc boze!

Gość gość
Ty ciągle coś udowadniasz jakbyś miał niskie poczucie własnej wartosci oszołomie.

Gość gość
gość dziś Jutro też powstanie jakis temat o górnikach czy PO i od razu wyskoczysz zza krzaczka strażniku prawdy co ?xxMasz marzenia bo pewnie chciałby zrobic to co opisałeś w poście : gość dziś .Musze cie zmartwić.Właśnie czekam na samochód i wyjeżdżam trochę popracować... Na Śląsk.Ale może już jutro wieczorem będę?Zobaczymy.Nie tęsknij za bardzo...:D

Gość gość
No coz, jesli to wszystko co macie do powiedzenia to szczesc boze!xxTeż tak myślę, tym bardziej, że już niedługo wyjadę...

Gość gość
Jedziesz górnikom włazic w d**e?

Gość gość
Masz marzenia.Uważaj bo zaczniesz się moczyć w nocy z podniecenia.Rączki na kołdrze!!!

Gość gość
Jedzie po instrukcje jaką grupę społeczną teraz obsmarować i skłócić z resztą .. stawiam na rolników bo oni cały czas strajkują .. albo jedzie palować górników z Zabrza bo tam MO=PO robi górnikom ścieżki zdrowia ..

Gość gość
A mówiłem. I po co marzysz co być mógł a nie możesz?Zrobisz sobie krzywdę w nocy...:D

Gość gość
Znikam na czas jakiś raczej dłuższy... Może jutro wieczorem się pojawię...

Gość gość
Obys miał bliskie spotkanie z TIR-em na trasie

Gość gość
Swięto na kafe oszołom w końcu wyjeżdza.

Gość gość
Swoją drogą niezły typ wyjeżdza gdzieś tam w Polske po całym dniu spędzonym na babskim forum. Pewnie nawet sie nie podmył dziadyga bo nie miał czasu tak walczył o prawde.

Gość gość
Fanatyk wybył z forum a wraz z nim jego lizodupce:D

Gość gość
Fanatyk Szmatyn mnie dzisiaj rozbawil .Nazwał siebie patriotą a broni PO .ha ha ha .To przecież jedno drugie wyklucza .Ha ha ha ha ha

Gość gość
To minister propagandy PO !!! Urban i Goebbels w jednym. Tacy jak on robią wodę z mózgów co niektórym mało rozwinietym obywatelom.

Gość gość
najgorsze jest to ,że on szmaci każdy portal swoimi wpisami i w końcu zaczynamy jechać na niego zamiast dyskutować jak zmienić tę cholerną RP w państwo gdzie da się żyć .. PO to samo robi w każdym programie tv - zagadać , skłócić żeby nie było merytorycznej dyskusji .. to się nazywa upuszczanie pary z ludzi ...to samo zrobili teraz z górnikami , jak wyjdą jeszcze raz na ulice mniej osób im uwierzy

Gość gość
ja ich oszczam ciepłym moczem zdrajców narodu ludzie ich popierali w całym kraju a oni dziękują tylko swoim

Gość gość
nie ma shatyna nie ma dyskusji

Gość gość
I nie ma wklejek z Wyborczej hi hi hi hi .On z tym swoim fanatyzmem jest bardzo zabawny .No bo żeby tak gorliwie bronić najbardziej skompromitowanych ludzi w Polsce ?

Gość gość
posty: gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś napisała ta sama osoba, prawdopodobnie cierpiąca na chorobę psychiczną - psychozę normalny człowiek tak się nie zachowuje. pzdr

Gość gość
Rozumiem, że można Shatyna nie lubić. Są gusta i guściki. Ale takiego fanatyzmu jakie prezentuje autor tych postów, nie jestem w stanie zrozumieć.