Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak być coś wartą dziewczyną?

Polecane posty

Gość gość

co mam zrobić? Czuję się gorzej niż zero.

Gość gość
kup sobie rower. kup sobie psa. zrób sobie obiad

Gość gość
powaznie pytam..

Gość gość
a co robisz i kim jestes , ze jetes nic nie warta? opisz swoj problem

Gość gość
jestem nikim własnie.. mam 19 lat, dopiero zaczne studia.. nie mam znajomych ani przyjaciól.. nikogo.. Terazz to się własciwie tylko "uczę"..powinnam przynajmniej ale czas mi ucieka, nie mam motywacji do nizcego.. Czuję się tępa, pusta, nudna.. Do ludzi nawet nie chce podchodzić, bo wiem że tyylko bym ich rozczarowała.. Chciałabym być kimś, coś wartą osobą, jakoś żyć a nie tylko czekać na weekend albo wolne dni..

Gość gość
poszukaj faceta,to nada twojemu zyciu sens,dla niego bedziesz kims.

Gość gość
To czy będziesz coś warta zależy wyłącznie od ciebie, a nie od innych.

Gość gość
a po co ci masa falszywych zajomych? znajdz sobie 1 kolezanke i jakos to pojdzie. A najwazniejsze to zdobywaj wiedze. teraz pelno jest glupich ludzi ktorzy tylko beda z ciebie drwic. musisz byc silna. nie jestes ze swoim problemem sama a juz na pewno nie jestes nuewartosciowa

Gość gość
Dla innych i tak będziesz bezwartościowa, dziś 90% ludzi nawet nie ma pojęcia co to przyjaźń i lojalność, szybko zastępują ich innymi ludźmi, takie czasy. Więc lepiej być samemu niż być otoczonym przez pseudo "znajomych" nieznajomych z facebooka. Kiedyś poznasz faceta, który cię pokocha i będziesz dla niego najważniejsza na świecie, a on dla ciebie.

Gość gość
Ja właśnie tez nie mam żadnych zainteresowań. Niby cos czytam ale niewiele pamiętam potem. Nic mnie nie interesuje. Co z tego ze oglądne jakiś film jak po tygodniu nawet nie pamiętam tytułu. Pustak ze mnie, kompletnie nie intrygujacy

Gość gość
To zainteresuj się czymś, lubisz jeździć na rowerze, to znajdź towarzysza do wycieczek rowerowych po kraju, itd... Wielu ludzi nie ma praktycznie żadnych zainteresowań, niby lubią filmy, muzykę, ale samo oglądnie filmów i słuchanie muzy, to jeszcze nie pasja, taką to każdy ma ;) Gadają że lubią sport, ale chyba tylko oglądać w tv, itp...