Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyt do panow czy pokochalibyscie kobiete z choroba

Polecane posty

Gość gość

pyta do panow czy pokochalisbyscie kobiete z choroba?

Gość gość
jaką? wrzodową? alkoholową? ze świerzbem?

Gość gość
Endometriozą...choroba ginekologiczna, oczywiscie nie zakazna.

Gość gość
a to czemu?

Gość gość
Tak. Jak by mialapiekna dusze . Ogladalempiekny film o dziewczynie z ktorej sie wszyscy nabijali bo corka pastora. Zapomnialm tytulu. Kpili z niej itd kumpel w szkole kumpli tracil ze sie z nią zadaje. Ech wylem choc chachar i pijak jestem:-(. Dobiero jak sie gnojki dowiedzieli ze dziwczyna na bialaczke umiera to zmienili sie o 180‛. Pytanie czemu mlodzi ludzie sa rozumni po niewczasie. Dodam ze ozenil sie z nia przed smiercia. Ile ona miala madrosci w tych slowach ,ech. Pamietam jedno zdanie. Ten chlopak chyba byl niewierzacy. Powiedziala mu tak"wiatru niewidzisz,ale czujesz Boga niewidzisz ale czujesz:" juz mi lzy k***a leca:-) piekny film dla upartych malolatow ublizajacym kazdemu zywemu stworzeniu. J***l was pies psie wytryski. Do autorki . Jest cos takiego co zwia dusza. Niema nawet oczym gadac:-)

Gość gość
Szkoła uczuć taki miał tytuł

Gość gość
Mój mąż mnie pokochał i jest ze mną już 16 lat.

Gość gość
A masz ta chorobe ile masz lat? Kiedy się o tym dowiedziałaś?

Gość gość
mam 33 lata 3 lata temu sie dowiedzialam...jestem panna...ktos mnie odrzuci niedawno z powodu tej choroby...

Serio, facet Cie odrzucił, bo masz endometriozę? Nie rozumiem po co go w ogóle o tym informowałaś? No, chyba, że faktycznie masz bóle podczas stosunku, to jeszcze mogę zrozumieć. Ale jeśli nie, to nie wiem po co faceta wtajemniczać.

Gość gość
wydawalo mi sie ze jak bede szczera... zalezalo nam na sobie bylo wszystko porzadanie chemia nie umielismy bez siebie zyc...wydawalo mi sie ze jak bede szczera...doceni... bo w zwiakzu szczerosc jest wazna... ze pokocha taka jaka jestem...

Gość gość
mamblizne po wycieciu torbiela z jajnika i to widac i zapytal skad mam...wiec jak tu nie grac w otwarte karty?

Jakbyś miała wrzody na żołądku, to też byś się z nim tym dzieliła? Nie wyobrażam sobie, żebym się miała z moim facetem dzielić moją historią chorób... Hej, kochanie, mam astmę, niedrożny lewy jajowód i mam nietolerancję laktozy, ale Cię kocham, chcesz ze mną być? Serio? Endometrioza to nie trąd, na miłość boską. Rozumiem jakbyś miała jakąś chorobę zakaźną, wenerę, uporczywego grzyba, ale endometrioza?

Gość gość
biada temu kto taka kobiete poslubi

I co, zostawił Cię, bo mu powiedziałaś, że miałaś torbiel na jajniku i to blizna po zabiegu? No to faktycznie, kochał Cię i żyć bez Ciebie nie mógł...

Gość gość
Takie jest zycie ,kotku. W nstepnym wcieleniu bedzie lepiej. Znasz to ,zanim motyl nim zostanie musi z siebie jedna powloke zucic. Znam wiele stworzen ktore sie przeisaczaja ? Przemieniają? Cos jest.tego niewie nikt. Moze za pare dni sie obudzisz i twoj lekarz powie ze sie mylil.Matke boli rodzenie zywego umieranie,niekonieczne. Widzisz tylu ludzi niechce zyć a zyje . Tylu umiera a chce zyc.Cos w tym jest. Zyj jak chcesz, ponoc jak sie bardzo chce to zdazaja sie cuda:-) niekpie